Menu

Crisp Hoppy Lager - uutuus Suomen suosituimmalta alkoholittomalta oluelta

Alkoholittomien oluiden suosikkiperhe* Crisp kasvaa keväällä seitsemänteen makuunsa, kun oluttyylejä täydentää kuivahumaloitu lager, Hoppy Lager 0,0 %.

Crisp Hoppy Lager on Mosaic-humalalla kuivahumaloitu 0 % lagerolut, joka täydentää alkoholittomien oluiden laajaa valikoimaa entisestään. Olut toimii erinomaisesti vaikka itämaisen keittiön ruokien kanssa tai ihan vain seurustelujuomana.

”Myös kevyempien oluiden ja alkoholittomien oluiden ystävät toivovat hieman vahvemmin humaloituja vaihtoehtoja. Edellinen lanseerauksemme Crisp IPA on jo ehtinyt osoittaa, että myös alkoholittomissa oluissa voi olla hieman vaativampia oluttyylejä”, kertoo Crisp-oluiden tuotepäällikkö Ida Gustafsson Sinebrychoffilta.

Uutuuksien jakelu alkaa 14.3. kautta maan. Crisp Hoppy Lager on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

Crisp-tuoteperheessä on Crisp Hoppy Lagerin lisäksi tällä hetkellä seuraavat juomat: Crisp Lager, Crisp Tumma Lager, Crisp Vehnä, Crisp IPA, Crisp Radler Vadelma ja Crisp Radler Sitrus.

Crisp sopii vegaaniruokavalioon.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

* Sinebrychoff-on-line tutkimus. Cambri 05/2021 Suomi

Tuotetiedot:

Crisp Hoppy Lager  
Alkoholiton olut
Oluttyyppi: Lager

Ainesosat: vesi, OHRAMALLAS, hiilidioksidi, humala, luontainen aromi, säilöntäaineet (natriumbentsoaatti ja natriumdisulfiitti)
Alkoholiprosentti: 0 %
Humalat: Mosaic

Energia per 100 ml: 82 kj/19 kcal
Hiilihydraatit g/100 ml: 4,5
Sokeri g/100 ml: 0,1
Proteiini g/100 ml: <0,5
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, [email protected], 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi