Menu

Sprite Sokeriton Kurkku, Bonaqua Villiomena ja jouluksi Coca-Cola Zero Sugar Kaneli – Coca-Colan uutuudet elokuussa

Sinebrychoff esittelee elokuussa kolme uutta juomaa Coca-Colan valikoimaan: kurkunmakuisen sokerittoman Spriten, omenanmakuisen Bonaqua-kivennäisveden ja joulusesonkiin kanelinmakuisen Coca-Cola Zero Sugarin. Kurkku on Suomessa täysin uusi maku sitruuna-limevirvoitusjuomissa.

Uudessa sokerittomassa Spritessa yhdistyvät raikas sitruuna-limen ja kurkun maku. Kurkku on nyt trendikäs maku eri juomissa. Sprite Kurkku Sokeriton on lanseerattu viime vuonna useaan Euroopan maahan. Sprite Sokeriton Kurkku on pakattu 0,5 litran kierrätysmuovipulloon.

Sokerittomien virvoitusjuomien trendi on kasvussa. Sokerittomien virvoitusjuomien osuus oli 1990-luvulla noin 10 % kaikesta virvoitusjuomista, 2000-luvun alussa reilut 20 % ja nyt jo noin 40 %*.

Hyvinvointitrendin jatkuminen ja kiinnostus vähäkalorisiin tuotteisiin Suomessa näkyy myös maustettujen kivennäisvesien suosiossa. Bonaqua Villiomena täydentää Bonaquan kalorittomien ja makeuttamattomien kivennäisvesien valikoimaa. Omena on suomalaisten kuluttajien suosikkimaku.* Bonaqua on raikas janonsammuttaja niin matkalla kuin kotona, 0,5 ja 1,5 litran kierrätysmuovipulloissa.

Tänä jouluna Coca-Cola tuo suomalaisten joulupöytään jännittävän uutuuden, Coca-Cola Zero Sugar Kanelin, joka nimensä mukaisesti maistuu jouluisan kaneliselta unohtamatta Cokiksen hyvää makua. Puolen litran kierrätysmuovipullossa myytävä Kaneli on valikoimassa vain rajoitetun ajan, syyskuusta vuoden loppuun.

Uutuusmakujen lisäksi Coca-Cola Original Taste ja Coca-Cola Zero Sugar -klassikot tulevat syksyllä myyntiin 0,33 litran kierrätysmuovipulloissa – kätevä koko uudelleensuljettavassa pakkauksessa. Uutuuskoko myydään 24 pullon monipakkauksissa.

Kun muutoksia tehdään suurten volyymien tuotteissa, pienilläkin innovaatioilla on suuri merkitys. Sinebrychoff pakkaa Coca-Cola-juomat pulloihin, joiden kaulaosaa lyhennettiin 2017 neljällä millillä. Samalla korkit kevenivät hieman. Näillä toimenpiteillä vähennettiin markkinoille tuodun muovin määrää vuonna 2018 noin 490 000 kiloa.

Muovin kierrätysteknologia on kehittynyt pitkälle ja PET-pullot ovat Suomen kierrätetyin muovipakkaus: 90 % pulloista käytetään materiaalina uudelleen.

*Lähde: Kuulas for Coca-cola Finland flavor test 2018

 

Tuotetiedot:

Sprite Sokeriton Kurkku
Sitruunan, limetin ja kurkun makuinen virvoitusjuoma. Sisältää makeutusaineita. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), kurkku-uute, luontaiset sitruuna- ja limettiaromit, jotka sisältävät muita luontaisia aromeja.

Energiasisältö: 4 kj/1 kcal

 

Bonaqua Villiomena
Maustettu kivennäisvesi

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, kaliumbikarbonaatti, luontainen omena-aromi, kalsiumkloridi.

Energiasisältö: 1,2 kj/0,3 kcal

 

Coca-Cola Zero Sugar Kaneli

Kanelin makuinen kasvisuutejuoma. Sisältää makeutusaineita. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, väri (E150d), happamuudensäätöaineet (E338, E331), makeutusaineet (aspartaami, asesulfaami K), luontaiset aromit (mm. kofeiini), kasvisuutteet.

Energiasisältö: 1,4 kj/0,3 kcal

 

 

*Lähde: Panimoliitto 1990 - 2017

 

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.


www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi