Menu

Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement – kansainvälinen supertähti Rosalia mukana kehittämässä uutuusjuomaa

TikTok-sensaatio ja miljoonien fanittama Grammy-palkittu artisti Rosalia on ollut luomassa Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement -juomaa. Movement on Coca-Colan Creations-nimellä kulkevien innovaatiojuomien ensimmäinen Suomeen lanseerattava maku.

Ensimmäinen Suomeen lanseerattava sokeriton Coca-Cola Creations kulkee nimellä Movement. Juoman takana on globaali rajoja rikkonut ja nuorta yleisöä ympäri maailmaa villitsevä musiikin, muodin ja taiteen rohkea supertähti Rosalia, joka on seuraajamäärillään valloittanut myös TikTokin, Spotifyn ja muut digitaaliset kanavat. Rosalia muuttuu ja muuttaa maailmaa, ja näitä itsensä kehittymisen mahdollisuuksia ilmentää myös näyttävään musta-pinkkiin tölkkiin pakattu Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement.

Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement maistuu kolalta, ja tarkkamakuiset voivat tunnistaa makukokonaisuudessa häivähdyksen pippuria ja vaniljaa. Maussa yhdistyvätkin vahvuus ja hentous, joista syntyy ennen maistamaton makuelämys. Juoma on myös ensimmäinen Coca-Cola, jossa voi maistaa myös pippurin. Movement on saatavilla rajoitetun ajan; Creations-konseptiin kuuluu, että uutuuksia esitellään säännöllisin väliajoin.

Juoma on pakattu 0,25 litran tölkkiin. Tuote on myynnissä rajoitetun ajan.

Juoman jakelu alkaa 13.3. kautta maan. Juoma soveltuu vegaaneille.

Katso YouTubessa Rosalían Coca-Colan mainosvideo: https://www.youtube.com/watch?v=0slNUwm4Tuo&t=4s

Tuotetiedot:

Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement
Maustettu virvoitusjuoma, sisältää makeutusaineita

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, väri (E150d), happo (E338), makeutusaineet (asesulfaami-K, aspartaami, sukraloosi), luontaiset aromit, aromi kofeiini, happamuudensäätöaine (E331).

Energia per 100 ml: 1,9 Kj/1 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 0
Sokeri g/100 ml: 0
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,01

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi