Menu

Brooklyn Bel Air Sour -oluen takaisinveto

Brooklyn Bel Air Sour -oluen etiketin ainesosaluettelosta puuttuu maininta vehnästä, vaikka ohra on mainittu. Tämän vuoksi olut vedetään pois myynnistä. Virheellinen etikettimerkintä huomattiin omavalvonnan yhteydessä.

Vehnä on allergeeni,  joka voi aiheuttaa allergisen reaktion vilja-allergisille. Kyseessä oleva olut on muille turvallinen. 

Sinebrychoff vetää jo myymälöihin ja ravintoloihin toimitetut tuotteet pois myynnistä.

Tuotetiedot:
Tuote: Brooklyn Bel Air Sour 4,5 %
Kuluttajapakkaus: 0,355 l ruskea kierrätyslasipullo
Maahantuoja: Sinebrychoff
Valmistaja: Brooklyn Brewery, New York, USA

Vehnälle allergiset kuluttajat voivat halutessaan olla yhteydessä Sinebrychoffin kuluttajapalveluun [email protected] tai puh. 0800-0-4040 (klo 11 – 14).

Kyseisen tuotteen voi palauttaa korvausta vastaan tuotteen ostopaikkaan. 

Pahoittelemme tuotteessa olevaa virheellistä etikettiä. 

Lisätietoja antaa Marja-Liisa Weckström, viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja, Sinebrychoff,
[email protected], +358407276730

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi