Menu

Kevään kansainväliset olutuutuudet: Beerlao Laosista ja Mythos Kreikasta

Keväällä 2023 Sinebrychoffin olutvalikoimaa täydentävät aasialainen Beerlao-lager Laosista ja Kreikan aurinkoisilta rannoilta tuttu Mythos-lager.

Beerlao Lager on Laosin myydyin olut. Lager on maultaan raikas ja helposti lähestyttävä. Beerlao on valmistettu parhaasta paikallisesta riisistä ja laadukkaasta eurooppalaisesta maltaasta, yhdistelmä antaa oluelle sen uniikin maun. Alkoholiprosentti on 5 %, pakkauksena on 0,33 litran kierrätyslasipullo.

Mythos Lager on raikas kreikkalainen pohjahiivaolut, tuttu suomalaisille Kreikan-matkaajille jo vuosien ajan. Mythos tuo välimeren tunnelman kierrätyslasipullossa myös kylmään Pohjolaan. Mythoksen runsas ja kiiltävä vaahto seka kevyt rakenne makeahkon aromin kera takaavat miellyttävän juomakokemuksen. Alkoholiprosentti on 5 %, pakkauksena on 0,33 litran kierrätyslasipullo.

”Halusimme valikoimaamme laadukkaan aasialaisen oluen, ja Beerlao on lajissaan erinomainen raikas lager. Mythos puolestaan on ollut suomalaisten rakastama lager tuttu Kreikasta jo kauan ja saamme sen nyt laajaan jakeluumme”, tuotepäällikkö Tuukka Määttä kertoo.

Mythosin jakelu alkaa 13.3. kautta maan, Beelaon myöhemmin keväällä. Oluet soveltuvat vegaaneille.

Tuotetiedot:

Beerlao Lager
Olut

oluttyyppi: Lager

Ainesosat: Vesi, riisi, OHRAMALLAS ja humala

Energia per 100 ml: 165 Kj/40 kcal
Proteiini g/100 ml: 0,5
Hiilihydraatit g/100 ml: 2,8
Sokeri g/100 ml: 0
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Alkoholiprosentti: 5,0 til-%

Mythos Lager
Olut

oluttyyppi: Lager

Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, hiiva, humala, maltoosi

Energia per 100 ml: 160 Kj/38 kcal
Proteiini g/100 ml: 0,5
Hiilihydraatit g/100 ml: 2,3
Sokeri g/100 ml: 0,5
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Alkoholiprosentti: 5,0 til-%

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, email: [email protected], tel: 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi