Menu

Battery No Calorie Blush Limited Edition – vadelman ja ruusun makuinen energiajuoma

Battery lanseeraa keväällä täysin uuden makuisen energiajuoman. Battery No Calorie Blush Limited Edition maistuu vadelmalta ja ruusulta, jota ei ennen energiajuomissa ole käytetty.

Battery No Calorie Blush Limited Edition on valikoimassa kevään ja kesän 2022 ajan maaliskuusta elokuuhun.

Suurin osa energiajuomien kuluttajista on kiinnostunut uusista energiajuomamauista ja noin puolet välttää sokeria energiajuomissa.* Batteryn uutuus tarjoaa hyvänmakuisen uuden vaihtoehdon nousevaan juomakategoriaan.

”Muiden kukkaisten makujen ohella ruusu on tällä hetkellä kasvava makutrendi, jota ei ainakaan meidän tietojemme mukaan ole ennen energiajuomissa Suomessa käytetty. Makuyhdistelmä sopii mainiosti kesään”, kertoo Batteryn tuotepäällikkö Anni Lehtinen Sinebrychoffilta.

Uutuuksien jakelu alkaa 14.3. kautta maan. Uutuus on pakattu 0,33 litran tölkkiin.  Tölkin design eroaa perinteisistä Batteryn tölkkidesigneista eläväisyydellään, joka viestii värikkäästi ruusun ja vadelman makua.

Suomen suosituin energiajuoma Battery Energy Drink esittelee 2022 paljon uutuuksia. Batteryn valikoima on laajempi kuin koskaan, vaihtoehtoja tilapäiseen piristymiseen löytyy niin sokerittomista, mehupohjaisista kuin makean hedelmäisistä energiajuomista.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähteet:
*Sinebrychoff Energy Drink Drivers Cambri MaxDiff 10 / 2020 Finland (N=602)

Tuotetiedot:

Battery No Calorie Blush Limited Edition
Vadelman- ja ruusunmakuinen energiajuoma

Sisältää makeutusaineita. Sisältää aspartaamia (fenyylialaniinin lähde). Korkea kofeiinipitoisuus (32 mg/100 ml). Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville. VAROITUS: Vältettävä juomasta ennen nukkumaanmenoa. Käyttösuositus enintään 3 tölkkiä päivässä.

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet (E330, E331), luontainen aromi, väri (porkkanauute), makeutusaineet (E950, E951), kofeiini (320mg/l), säilöntäaine (E202), stabilointiaine (E414), vitamiinit (niasiini, B6, B12, pantoteenihappo).

Energia per 100 ml: 7 kj/2 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 0
Sokeri g/100 ml: 10,4
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,03

Niasiini mg/100 ml: 8
B6-vitamiini mg/100 ml: 0,3
B12-vitamiini /100 ml: 1 mikrogramma
Pantoteenihappo (B5-vitamiini) mg/100 ml: 2

Niasiini, B6, B12 ja pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, [email protected], 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi