Oluenvalmistuksen yhteydessä ei synny juurikaan jätettä, ainoastaan sivutuotteina märkämäskiä ja hiivaa. Mäski toimitetaan karjan ravinnoksi: sitä syö rehun seassa valkuaisaineena noin 15 000 suomalaista lehmää ja sonnia. Hiiva menee kokonaisuudessaan Hankkija Maatalouden Progut-rehuaineeseen, jota syö miljoona suomalaista sikaa. Se parantaa sikojen sekä nauta- ja siipikarjan vastustuskykyä bakteereja vastaan.

Jokainen sinebrychoffilainen halutaan mukaan ympäristötalkoisiin. Tämän vuoksi ympäristöpäämääriin on otettu mukaan myös toimistotyön ympäristökuormituksen vähentäminen. Kopiokoneiden uusilla vakioasetuksilla säästetään paperia: entisen yksipuolisen kopion sijaan vakiona on nyt kaksipuolinen kopio. 

Sinebrychoffilla lajitellaan toimisto- ja keräyspaperit, energiajae, seka- ja biojäte, pahvi, kierrä­tysmuovipullot, keräyslasi, alumiinitölkit ja ongelmajäte. Jätteiden lajittelun tehostamisen tuloksena kaatopaikalle vietävän jätteen osuus ja määrä ovat vähentyneet vuosi vuodelta. Muovi- ja etikettijätteet menevät kierrätykseen. Piimaa ja sedimenttijäte kompostoidaan, ja syntynyt kompostijäte käytetään viherrakentamiseen.