Menu
Ruisrock JVG 1920 2.jpg

Crisp x JVG

Kruunaa festarikesä ja näe JVG:n Ruisrock-keikka parhailta paikoilta

Nyt on harvinaista herkkua tarjolla: tänä kesänä Crisp tarjoaa mahdollisuuden päästä katsomaan JVG:n keikkaa Ruisrockin lavalta 8.7.2022!

Osallistumalla arvontaan sinulla ja kaverillasi on mahdollista voittaa kolmen päivän pääsyliput sekä majoitus Ruisrockiin (8-10.7.2022) ja pääsyn seuraamaan JVG:n Ruisrock-keikkaa lavan reunalta. Arvontaan voit osallistua Crispin sosiaalisen median kanavissa. Arvonta on voimassa 20.-29.6.2022.

Voittaja pääsee nauttimaan festaritunnelmasta - raikasta Crispiä nauttien. #kaikenlaisiinolosuhteisiin

Alkoholittomat oluet ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisessa juomakulttuurissa, eikä ihme: nyt herkullisen raikasta olutta voi nauttia huolettomasti missä ja milloin vain. Crisp sopii festarijuhlinnan lisäksi erinomaisesti niin lounaan yhteyteen kuin kesän grillijuhliin. Se sammuttaa janon myös urheilun päätteeksi ja sopii tavallisen arkisen iltapäivän raikastajaksi. Crisp onkin mainio juoma mitä erilaisimpiin tilanteisiin – kaikenlaisiin olosuhteisiin.

Crisp-tuotteista voit nauttia seitsemässä viimeistellyssä maussa: Crisp Vaalea Lager, Crisp Tumma Lager, Crisp Vehnä,  Crisp IPA ja Crisp Hoppy Lager. Perinteisten oluiden rinnalla ovat myös hedelmäiset alkoholittomat oluet: Crisp Radler Sitruksen ja Crisp Radler Vadelman.

Nauti siis raikas Crisp ja ole valmis kaikenlaisiin olosuhteisiin!
#kaikenlaisiinolosuhteisiin

Seuraa:
Instagram @crispalkoholiton | Facebook @crispalkoholiton