Menu
Ruisrock JVG 1920 2.jpg

Crisp x JVG

Ruisrock 2022 -kuluttajakisan arvonnan säännöt

Järjestäjä
Oy Sinebrychoff Ab (jäljempänä ”järjestäjä”)

Osallistumiskelpoisuus
Palkinnon arvontaan voivat osallistua osallistumishetkellä 18-vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan suunnitteluun ja toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistumisaika
Osallistumisaika on 20.-29.6.2022.

Osallistuminen
Arvontaan osallistuminen tapahtuu Crisp Alkoholiton julkisella Facebook-tilillä osoitteessa https://www.facebook.com/crispalkoholiton ja Instragram-tilillä osoitteessa https://www.instagram.com/crispalkoholiton/. Kampanja ei ole Facebookin eikä Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistumista varten osallistujan täytyy kirjoittaa kommentti Facebook- tai Instagram-tilillä arvontajulkaisun kommenttikenttään ja tykätä/seurata Crispin Instagram- tai Facebook-tiliä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Mikäli sama osallistuja jättää useamman kommentin arvontaan, otetaan arvonnassa huomioon vain yksi kommentti. Järjestäjä varaa oikeuden hylätä järjestäjän näkemyksen mukaan vilpilliseen tai epärehelliseen toimintaan osallistunut osallistuja. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja ei ota vastuuta tietokoneellesi tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista esteistä, jotka estävät arvontaan osallistumisen.

Palkinnot
Kommentin jättäneiden kesken arvotaan pääsy Ruisrock-festivaaliin 2022. Palkinnon saaja voi ottaa haluamansa henkilön mukaan tapahtumaan. Palkinto sisältää kaksi kappaletta kolmen päivän pääsylippuja Ruisrockiin (8.-10.7.2022) sekä majoituksen ajalle 8.-10.7.2022. Palkinnon arvo on 1090 euroa.

Järjestäjällä on oikeus ilman eri ilmoitusta muuttaa palkinto samankaltaiseen ja arvoltaan vähintään samanarvoiseen palkintoon, mikäli palkinnon muuttaminen on järjestäjän perustellun näkemyksen mukaan välttämätöntä. Järjestäjä ei vastaa järjestäjästä riippumattomista muutoksista koskien palkintoa. 

Voitosta ilmoittaminen

Arvonta päättyy 29.6.2022. Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti Facebookin tai Instagramin yksityisviestillä 1.7.2022. Arvonnan järjestäjä on yhteydessä voittajaan hänen Facebook tai Instagram profiilinsa kautta yksityisviestillä. Jos palkinnon voittaja ei vastaa yksityisviestiin 24 tunnin kuluessa viestin lähettämisestä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli Facebookin tai Instagramin viestinvälityksessä ilmenee ongelmia, eikä osallistujaa ole sen vuoksi tavoitettu. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisensa hylätään ja arvotaan uusi voittaja.

Voiton lunastaminen
Järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen, lunastamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon saaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun aineelliseen tai aineettomaan hyödykkeeseen, eikä palkinnon saajalla ole oikeutta myydä tai muuten luovuttaa palkintoa edelleen.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen yhteisarvoa. Osallistujat vapauttavat järjestäjän ja kaikki arvonnan yhteistyökumppanit tai muut arvontaan liittyvät osapuolet kaikesta vastuusta jotka millään tavalla johtuvat, tai joiden väitetään aiheutuvan arvonnasta tai palkinnon lunastamisesta. Osallistuja vapauttaa myös Facebookin ja Instagramin kaikesta arvontaan tai siihen osallistumiseen liittyvästä vastuusta.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Järjestäjä käsittelee henkilötietojasi arvonnan hallinnoimiseksi sekä toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Mikäli et anna henkilötietojasi emme voi ottaa sinua huomioon arvonnassa tai luovuttaa palkintoa.

Osallistujien henkilötiedot hävitetään kun palkinnot on luovutettu voittajille. Voittajien henkilötiedot hävitetään kun henkilötietojen käyttö ei ole välttämätöntä lakisääteisistä velvoitteistamme johtuen tai syistä jotka johtuvat velvoitteistamme sinulle tai kolmansille osapuolille tai oikeutetusta edusta.

Tutustu tarkemmin tietosuojakäytäntöömme: https://www.sinebrychoff.fi/kayttoehdot/tietosuojakaytanto/.

Voittajien nimien julkaiseminen
Arvonnan osanottajat myöntävät kampanjan järjestäjälle oikeuden julkaista voittajien nimet ja asuinpaikkakunnan ilman erillistä suostumusta, ilmoitusta tai korvausta.

Sääntöjen noudattaminen
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia: osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä, järjestäjän päätöksiä sekä Facebookin ja/tai Instagramin käyttöehtoja. Järjestäjä varaa oikeuden sääntömuutoksiin.