Menu
CRISP_talviolympialaiset_keyvisu 1920.jpg

Crisp alkoholiton olut on raikas valinta kaikkiin tilanteisiin ja kaikenlaisin olosuhteisiin - 2022 myös Suomen Olympia-joukkueen virallinen yhteistyökumppani!

Alkoholittomien oluiden suosio jatkaa kasvamistaan, eikä ihme: nyt herkullisen raikasta olutta voi nauttia huolettomasti missä ja milloin vain. Crisp sopiikin erinomaisesti niin lounaan yhteyteen kuin kesän grillijuhliin. Se sammuttaa janon myös urheilun päätteeksi ja sopii tavallisen arkisen iltapäivän raikastajaksi. Crisp onkin mainio juoma mitä erilaisimpiin tilanteisiin – kaikenlaisiin olosuhteisiin.

Kaikenlaisiin olosuhteisiin ja kisakatsomoihin

Vuoden 2022 talviolympialaiset järjestetään 4.2.-20.2. Pekingissä Kiinassa. Crisp on Suomen Olympia-joukkueen virallinen yhteistyökumppani.

Myös Crispin Olympia-yhteistyön aikana Suomen suosituin hiphop-duo JVG on mukana seikkailemassa kaikenlaisissa olosuhteisissa.

”Aidosti alkoholittomana Crisp sopii niin urheilijalle kuin kotikatsomoihin. Yhteistyöllä vahvistetaan alkoholittomien oluiden kehittyviä käyttötilanteita. Crispiä nautitaan maun, ei prosenttien takia – kaikenlaisissa olosuhteissa”, kertoo Crispin tuotepäällikkö Veli-Matti Keskipoikela.

Kannusta sinäkin Pohjoisen tähdet eli olympiajoukkueemme voittoon – kaikenlaisissa olosuhteissa!

https://www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/kisat/olympic-team-finland/

Crisp-tuotteista voit nauttia kuudessa viimeistellyssä maussa: Crisp Vaalea Lager, Crisp Tumma Lager, Crisp Vehnä & Crisp IPA. Perinteisten oluiden rinnalle Crisp toi keväällä 2021 markkinoille kaksi raikasta janonsammuttajaa: Crisp Radler Sitruksen ja Crisp Radler Vadelman.

Nauti siis raikas Crisp ja ole valmis kaikenlaisiin olosuhteisiin!
#kaikenlaisiinolosuhteisiin

Seuraa:
Instagram @crispalkoholiton | Facebook @crispalkoholiton