Menu
Crisp_x_jvg_0657_final_cloud_extended-1920.jpg

Crisp - Kaikenlaisiin olosuhteisiin

Crisp alkoholiton olut on raikas valinta kaikkiin tilanteisiin ja kaikenlaisin olosuhteisiin


Alkoholittomien oluiden suosio jatkaa kasvamistaan, eikä ihme: nyt herkullisen raikasta olutta voi nauttia huolettomasti missä ja milloin vain. Crisp sopiikin erinomaisesti niin lounaan yhteyteen kuin kesän grillijuhliin. Se sammuttaa janon myös urheilun päätteeksi ja sopii tavallisen arkisen iltapäivän raikastajaksi. Crisp onkin mainio juoma mitä erilaisimpiin tilanteisiin – kaikenlaisiin olosuhteisiin.

Tänä kesänä Crisp nähdään myös golfaamassa: Crisp ja Suomen suosituin rap-duo JVG järjestävät yhdessä kesän parhaan golf-kisan 10.6. Talissa Helsingin Golfklubilla. Kutsuvieraskilpailuun oli mahdollista päästä mukaan osallistumalla kilpailuun JVG:n ja Crispin sosiaalisen median kanavissa. (Kilpailu on jo siis päättynyt)

Syksyllä Crisp puolestaan astelee punaiselle matolle kun JVG:n elokuva JVG: Vuodet ollu tuulisii saa ensi-iltansa. Niinpä Crisp tarjoaa seuraajilleen mahdollisuuden voittaa paikat syksyn odotetuimpiin ennakkonäytöksiin Helsingissä. Kilpailuun on mahdollista osallistua Crispin sosiaalisessa mediassa.

Crisp-tuotteista voit nauttia neljässä viimeistellyssä maussa: Crisp Vaalea Lager, Crisp Tumma Lager, Crisp Vehnä & Crisp IPA. Lisäksi Crisp toi keväällä markkinoille kaksi raikasta janonsammuttajaa: Crisp Radler Sitruksen ja Crisp Radler Vadelman.

Nauti siis raikas Crisp ja ole valmis kaikenlaisiin olosuhteisiin!
#kaikenlaisiinolosuhteisiin
Seuraa:
Instagram @crispalkoholiton | Facebook @crispalkoholiton