Menu
Kesätyöt-pohja2.jpg

Työpaikat Sinebrychoffilla

Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. Iso konserni takaa mahdollisuuden luoda uraa myös kansainvälisellä tasolla!

Carlsbergin ylläpitämällä työpaikkasivustolla voit etsiä avoimia tehtäviä sekä Sinebrychoffilla että muissa konsernin toimipaikoissa ympäri maailman. Sivustolta löydät tietoa myös kesätöistämme.

Katso avoimet tehtävät TÄÄLTÄ. Sivustolla voit myös rekisteröityä ja luoda profiilin.

Työpaikkoja täyttäessämme teemme hakemusten perusteella esivalinnan ja kutsumme sopivaksi katsomamme henkilöt haastatteluun. Lopullisesta valinnasta ilmoitamme hakijoille sähköpostitse.

Vaikkei sinua kiinnostavia työpaikkoja ole tällä hetkellä tarjolla, voit kuitenkin luoda itsellesi avoimen profiilin ja luoda itsellesi tehtävähälytyksen osiosta Asetukset. Tällä tavoin järjestelmä lähettää sinulle sähköpostia, kun ilmoitus asetuksiasi vastaavasta tehtävästä julkaistaan.

Huomaa:

Emme ota vastaan sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, sillä osa tuotteistamme on alkoholipitoisia.

Meillä on mahdollista suorittaa myös työharjoitteluja. Harjoittelupaikkoja löytyy parhaiten tuotannon ja logistiikan tehtävistä lähinnä keväällä ja kesällä sesonkityön yhteydessä. 

Lisätietoja: Ari Kemppainen, Team Lead, HR-prosessit ja -palvelut puh. 09 294 991

 

Käymme parempaan huomiseen

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden ja siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja. Olemme ylpeitä perinteestämme ja vahvoista tuotemerkeistämme. Osana Carlsberg-konsernia jaamme yhteisen arvopohjan, jossa menestys syntyy monimuotoisesta henkilöstöstä, keskinäisestä arvostuksesta sekä rennon avoimesta työkulttuurista. Henkilöstömme terveys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita. Tähtäämme parempaan erityisesti neljässä osa-alueessa; vuonna 2030 olemme hiilineutraali panimo, vedenkäyttömme on puolitettu, suomalainen alkoholikulttuuri on kohtuullisempaa ja työpaikkamme on turvallisempi kuin koskaan aiemmin.