Menu
Koff Pelto 11.jpg

Kesätyöpaikat

 

Kausityöntekijät ovat meille suuri apu kesän myllerryksen keskellä.

Meillä on kesäsesongin 2020 ajaksi työllistynyt yhteensä sata henkilöä. Suuri osa uusista työntekijöistämme ovat tulleet täyttöosastolle, logistiikkakeskukseen ja valmistukseen panimossa ja virvoitusjuomaosastolla.

Moni on myös löytänyt töitä kaupallisesta yrityksestämme, kuten mm. asiakaspalvelusta ja laitepalvelun osastolta.

Joillekin Sinebrychoff on ensimmäinen työpaikka, mutta moni on ollut meillä myös aiempina kesinä. Tehtäviä on monenlaisia kuten on osaajiakin!

 

Kausityöntekijämme kuvailevat meitä seuraavin sanoin:

"Mielekästä työtä organisaatiossa, jossa on mielettömän positiivinen ja vahva yhteishenki; millaista en ole ennen nähnyt muualla!"

"Loistava työpaikka, mukavine esimiehineen ja työtovereineen. Niin ja ei ne työsuhde-edutkaan ihan huonot ole."

"Mielenkiintoista sekä haastavaa hyvällä tavalla."

"Töissä oli mukavaa ja aika kului nopeasti. Koin työn motivoivana ja töihin oli helppo tulla. Kokonaisuudessaan paikka, jota suosittelisin myös muille."

 

Kesätyöpaikkamme tulevat uudestaan hakuun tammikuussa 2021. 

Huomaa! Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, sillä osa tuotteistamme on alkoholipitoisia. 

 

Susanna / Viestintäharjoittelija

Susanna / Viestintäharjoittelija

Susanna tuli Sinebrychoffille alun perin kesäksi asiakaspalveluun, mutta on nyt jo toista kertaa viestinnässä harjoittelijana. Opiskelijana on mahtavaa, että opintoihin kuuluvan harjoittelun pääsee tekemään tutussa ja mieluisassa yrityksessä.

Samim / Kunnossapitäjä

Samim / Kunnossapitäjä

Konetekniikan opiskelija Samim on ensimmäistä kertaa oman alansa kesätöissä Sinebrychoffin mekaanisessa kunnossapidossa. Konetekniikan opinnoissa on tärkeää, että pääsee myös itse omin käsin tekemään hommia. Automaatio on Sinebrychoffilla jo pitkällä, ja haastavinta työssä onkin ollut valtavat koneet ja niiden pienten osien määrä, sillä kaikkien osien toiminta täytyy ymmärtää täysin.

Iida-Liina / Logistiikkatyöntekijä

Iida-Liina / Logistiikkatyöntekijä

Luokanopettajaksi opiskeleva Iida-Liina on jo toista kesää Sinebrychoffilla logistiikkatyöntekijänä. Avulias ilmapiiri ja hyvä vastaanotto saivat hänet tulemaan takaisin. Panimolta lähtee joka päivä keskimäärin miljoona litraa juotavaa, joten kesäsesongissa riittää hommaa!

Waltteri / Täytön operaattori

Waltteri / Täytön operaattori

Täytön operaattori Waltteri on ensimmäistä kertaa kesätöissä Sinebrychoffilla. Pakkaajalla valvotaan, että tölkit asettuvat monipakkauksiin oikein. Mielenkiintoisinta työssä on ollut se, miten paljon pääsee harjoittelemaan ongelmanratkaisutaitoja, eikä työ ehdi käydä yksitoikkoiseksi.

Iida / Panimo-operaattori

Iida / Panimo-operaattori

Panimo-operaattori Iida opiskelee bio- ja elintarviketekniikkaa, ja on Sinebrychoffilla ensimmäistä kertaa oman alan kesätöissä. Vaikka koulussa oppii teorian, käytännössä on päässyt kuitenkin oppimaan vielä paljon lisää. Oluen käymisaikana sen ominaisuuksia on tarkkailtava huolellisesti, jotta joka erästä tulee täydellistä.

Joonatan / Laiteasentaja

Joonatan / Laiteasentaja

Kesätöissä oleva juomalaiteasentaja Joonatan on jo neljännen sukupolven sinebrychoffilainen! Asentajan työhön kuuluu kylmälaitteiden huolto, puhdistus ja korjaus Sinebrychoffin Laitepalvelussa. Ala on suvun puolesta sen verran tuttu, ettei yllätyksiä ole juuri tullut. Vaihteleva työnkuva pitää virkeänä eikä onnistuneen työpäivän aikana tule vilkuiltua kelloa.