Menu
1819 laseissa 2019.jpg

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla löydät linkit avoimiin työpaikkoihimme, jos niitä on tarjolla. Avoimia työpaikkoja pystyt selaamaan myös täältä.

Hakemuksen jättämiseksi sinun tulee olla rekisteröitynyt järjestelmään. Aloita rekisteröinti luomalla tili. Kun olet luonut tilin, hae tämän jälkeen tehtävää. Mikäli sinulla on jo olemassa tili, kirjaudu järjestelmään. Varmista, että profiilisi ja liitteesi ovat ajan tasalla. Jatka tämän jälkeen tietojen täyttämistä valitsemalla sivun alareunasta seuraava. Täytä hakemaasi tehtävää varten kaikki tarpeelliset tiedot (ainakin pakolliset kentät). Jättääksesi hakemuksen tehtävään, paina lopuksi haeHuomaa! Emme ota vastaan sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Työpaikkoja täyttäessämme teemme hakemusten perusteella esivalinnan ja kutsumme sopivaksi katsomamme henkilöt haastatteluun. Lopullisesta valinnasta ilmoitamme hakijoille sähköpostitse.

Huomaa! Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, sillä osa tuotteistamme on alkoholipitoisia.

Meillä on mahdollista suorittaa myös työharjoitteluja. Harjoittelupaikkoja löytyy parhaiten tuotannon ja logistiikan tehtävistä lähinnä keväällä ja kesällä sesonkityön yhteydessä. 

Lisätietoja: Ari Kemppainen, Team Lead, HR-prosessit ja -palvelut puh. 09 294 991