Menu
Sprite

Sprite

Olut- tai juomatyyppi:
Virvoitusjuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
1960
Sprite

Legendaarinen Sprite kehitettiin vuonna 1960 Yhdysvalloissa ja vain viisi vuotta myöhemmin se esiteltiin suomalaisille, ensimmäisenä maana USA:n ulkopuolella. Tänä keväänä maailman kolmanneksi myydyimmän klassikkojuoman resepti päivittyy tähän päivään. Sitruuna- ja limettimehu (1 %) sekä luontaiset aromit antavat Spritelle aiempaa raikkaamman maun. Juoman makeuttamiseen ei ole käytetty kevytmakeuttajia vaan sokeria, jota on lisätty hieman vähemmän. Maun mukana raikastuu myös Spriten ilme, jonka ansiosta Sprite tulee varmasti olemaan kevään virkistävin pullo juomakaapeissa.

Keväällä 2020 kirkas on uusi vihreä! Sprite luopuu ikonisesta vihreästä pullosta ja muuttaa kirkkaisiin pulloihin. Tämä sen vuoksi, että Sprite haluaa edistää pullojen kierrätystä ja kirkkaat pullot voidaan  kierrättää uusien pullojen materiaaliksi, värillisiä pulloja ei. Spriten vastuullinen teko pitää kerran valmistetun muovin kierrossa, vähentää tarvetta valmistaa uutta muovia pulloja varten ja pienentää pulloihin käytettävän muovin hiilidioksidipäästöjä.  Sprite on myynnissä 0,5 ja 1,5 litran KMP-pulloissa, joiden materiaalista 25 - 50% on vastuullisesti kierrätysmuovia, sekä 0,25 litran kierrätyslasipullossa.

Tuotetiedot:
Sitruuna-limetin makuinen virvoitusjuoma.

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet (E330, E331), mehu tiivisteestä 1.1% (sitruuna 1%, limetti 0.1%), luontaiset sitruunalimettiaromit.

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 141 kJ/33 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 8 g
 - josta sokereita: 8 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g