Menu
Somersby Sparkling Spritz

Somersby Sparkling Spritz

Olut- tai juomatyyppi:
Siideri
Alkoholi-%:
4,5%
Brändin alkuperä:
Tanska
Somersby Sparkling Spritz

Makeankirpeä hittimaku on nyt myös siiderinä. 

Spritz-cocktailit ovat maistuneet myös suomalaisille jo muutamia vuosia. Spritz-trendi jatkuu vahvana sekä Suomessa että maailmalla. Siitä inspiraationsa saanut Somersby Sparkling Spritz on Somersbyn uusin makuvariantti Sinebrychoffin valikoimassa.

Somersby tuo nyt hittimaun siiderikategoriaan Suomessa, ensimmäisenä maailmassa. Spritzit ovat kevyitä, mietoja ja raikkaita eli toimivat hienosti kesäjuomana.

Keväällä koko Somersby-tuoteperhe saa myös uudet pakkaukset. Raikkaat muodot ja värit tuovat maut vahvasti esille sekä erottuvuutta eri makujen kesken. Somersby on Suomen suosituin siideri (Sinebrychoff Brand Health Tracker Finland Ipsos 2018).

Somersby Sparkling Spritz valmistetaan Sinebrychoffilla Keravalla. 

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Somersby Sparkling Spritz

Maustettu omenasiideri

Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, luontaiset aromit, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet sitruuna- ja etikkahappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti, väri karmiinit.

Alkoholi: 4,5 %

Ravintosisältö: 100 ml sisältää 
Energia: 239 kJ/57 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 7,5 g
 - josta sokereita: 7,3 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

kohtuullisesti.fi