Menu
KOFF Escape Route

KOFF Escape Route

Olut- tai juomatyyppi:
Pale Ale
Alkoholi-%:
5%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2019
KOFF Escape Route

KOFFin erikoisoluisiin kuuluvat Fist Pump IPA, Escape Route Pale Ale ja Launch Pad Hoppy Lager. Aiemmin valikoimassa olleita KOFF IPA, KOFF American Pale Ale ja KOFF American Lager -oluita on kehitetty ja ne on brändätty selkeästi erilaisiksi kuin klassinen KOFF-lager. Oluet ovat saaneet oman, vahvemman identiteetin ja hieman vahvemman alkoholiprosentin.

”KOFFin erikoisoluet ovat pidettyjä oluita niin craft-oluisiin tottuneiden kuin uusia makuja etsivien oluen ystävien keskuudessa. Aikaisemmat pakkaukset ovat olleet hieman liian lähellä KOFF-lagerin ilmettä, ja kuluttajien on ollut joskus vaikea hahmottaa niitä eri tuotteiksi. Makuja on myös paranneltu kaikissa kolmessa oluttyylissä”, KOFF-oluiden tuotepäällikkö Niklas Rinne kertoo.

KOFF Escape Route Pale Alessa on rapsakka, pitkään kestävä maku, ja siinä on hieman katkeruutta. Humaloitu Citralla ja Mosaicilla.

 KOFF-erikoisoluet tulevat myyntiin 18.3. alkaen Keskon myymälöihin. Pakkauksena on kaikissa 0,33 litran tölkki. 

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

 

Tuotetiedot: 

KOFF Escape Route
Olut

Oluttyyppi: Pale Ale
Ainesosat: Vesi, ohramallas, humala, hiiva
Alkoholi: 5,0 %
Kantavierre: 11,7 % Plato

Väri: 20 EBC

Katkerot: 38 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 183 kJ / 44 kcal
Rasva: 0 g
- josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 3,1 g
- josta sokereita: 0 g
Proteiini: <0,5 g
Suola: 0 g

kohtuullisesti.fi