Menu
Karhu Stout

Karhu Stout

Olut- tai juomatyyppi:
Stout
Alkoholi-%:
4,8%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2022
Karhu Stout

 

Karhu Stout on nautiskeluun erinomaisesti sopiva tumma ja täyteläinen olut. Sen paahteisen ja pehmeän maun viimeistelevät rikkaan suklaiset ja mokkaiset vivahteet.

”Karhu Stoutin mallaspohja on runsas kuten KOFF Porterissa, jonka panemisesta meillä on pitkä kokemus. Karhu Stoutissa tavoitteenamme oli luoda kuivempi, vähemmän makea olut”, kertoo Sinebrychoffin pääpanimomestari Heikki Vuokko.

Karhun tölkkidesignin on suunnitellut tällä kertaa eri ilmaisumuotoja yhdistelevä sarjakuvataiteilija, käsikirjoittaja ja kuvittaja JP Ahonen.

”Symmetrinen design on nöyrä kunnianosoitus 1989 vakiintuneelle etiketille, mutta halusin jättää piirrokseen pientä rosoa sekä paperin ja musteen tuntua. Tätä komppaa mukavasti myös tölkin mustavalkoinen design. Itse karhustahan tuli tuollainen hieman iäkkäämpi herrasmies, jolla lienee muutamakin tarina tai kasku kerrottavanaan. Itselleni karhu symboloi muun muassa rohkeutta, lempeyttä, jälleensyntymistä ja elämän kiertokulkua, ja on henkilökohtaisestikin tärkeä otus. Vasempaan käsivarteeni on tatuoitu emokarhu ja kolme pentua. Minun pesueeni”, JP Ahonen kertoo.

Karhu Stout on pakattu 0,5 litran tölkkiin ja ravintoloiden DraughtMaster-hana-astiaan. Olut soveltuu vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa hiilineutraalisti 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Karhu Stout
Olut

Oluttyyppi: Stout
Alkoholiprosentti: 4,8 til-%
Humala: Saazer
Mallas: Pilsner-, Münchener-, väri- ja ruskeamallas
Katkerot: 25 EBU
Väri: 115 EBC

Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, OHRA, humala

Energia per 100 ml: 194 kJ/46 kcal
Proteiini g/100 ml: 0,5
Hiilihydraatit g/100 ml: 4
Sokeri g/100 ml: 0,5
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

kohtuullisesti.fi