Menu
Honest Luomu Valkoinen Tee Persikka+Rosmariini

Honest Luomu Valkoinen Tee Persikka+Rosmariini

Olut- tai juomatyyppi:
Jäätee
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2019
Honest Luomu Valkoinen Tee Persikka+Rosmariini

Honest Luomu Valkoinen Tee Persikka+Rosmariini on vähemmän makea versio klassisesta amerikkalaistyyppisestä jääteestä. Juoma on persikan ja rosmariinin makuinen. Se kuuluu kansainvälisesti menestyneeseen Honest-luomujuomaperheeseen, jonka kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja.

Suomeen tulevat Honest-juomat on valmistettu Itävallassa ja ne on pakattu 0,33 litran kierrätyslasipulloon. Kaikissa pakkauksissa on EU:n luomutunnus. Lehtimerkki on pakollinen luomutunnus kaikissa pakatuissa luomuelintarvikkeissa, jotka on valmistettu EU:n alueella. Honest-juomista ja niiden luonnonmukaisten raaka-aineiden kasvattajista voi lukea enemmän www.coca-cola.fi

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja valikoimassaan.

Tuotetiedot
Persikan ja rosmariinin makuinen valkoinen teejuoma, luomu, vähäkalorinen.

Ainesosat: Valkoinen teeuute 95 % (vesi, luomu valkoinen tee), luomuruokosokeri, luomupersikkapuree, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), luontainen rosmariiniaromi, joka sisältää muita luontaisia aromeja.

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 78 kJ / 18 kcal
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4,5 g
josta sokeria: 4,5 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g