Menu
Honest Luomu Tee Vadelma+Basilika

Honest Luomu Tee Vadelma+Basilika

Olut- tai juomatyyppi:
Jäätee
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2019
Honest Luomu Tee Vadelma+Basilika

Honest Luomu Tee Vadelma+Basilika on vähemmän makea versio klassisesta amerikkalaistyyppisestä jääteestä. Juoma on vadelman ja basilikan makuinen. Se kuuluu kansainvälisesti menestyneeseen Honest-luomujuomaperheeseen, jonka kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja.

Suomeen tulevat Honest-juomat on valmistettu Itävallassa ja ne on pakattu 0,33 litran kierrätyslasipulloon. Kaikissa pakkauksissa on EU:n luomutunnus. Lehtimerkki on pakollinen luomutunnus kaikissa pakatuissa luomuelintarvikkeissa, jotka on valmistettu EU:n alueella. Honest-juomista ja niiden luonnonmukaisten raaka-aineiden kasvattajista voi lukea enemmän www.coca-cola.fi

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja valikoimassaan.

Tuotetiedot
Vadelman ja basilikan makuinen musta teejuoma, luomu, vähäkalorinen.

Ainesosat: Musta teeuute 95 % (vesi, luomu musta tee), luomuruokosokeri, luontainen teearomi, joka sisältää muita luontaisia aromeja, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), luomu vadelmamehu tiivisteestä, basilikauute.

Ravintosisältö per 100 ml
Energia: 78 kJ / 18 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4,5 g
 - josta sokeria: 4,5 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g