Menu
Crowmoor Rogue Raven

Crowmoor Rogue Raven

Olut- tai juomatyyppi:
Siideri
Alkoholi-%:
5,3%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2018
Crowmoor Rogue Raven

 Crowmoor Rogue Raven on runsaan omenainen, voimakkaan hapokas ja luonnollisen samea. Sen korkea omenamehupitoisuus (36 % omenamehua) tuo tuotteeseen aidon, vastapuristetun omenan makua. Osa käytetystä omenamehusta on suodattamatonta. Juoma on aidon kuivan omenasiiderin ystävien makuun.

Ruokapöydässä Rogue Ravenin kanssa sopivat mm: miedot kana- ja kalaruoat, salaatit, miedot kermaiset kastikkeet, keitot ja hedelmät.

Crowmoor tuli Suomen markkinoille 2002 ja on yhä Suomen kuivien omenasiiderien markkinajohtaja.

Crowmoor Jealous Jackdaw ja Crowmoor Rogue Raven voittivat pronssia International Cider Challenge -kilpailussa Englannissa kesäkuussa 2019. Rogue Raven voitti pronssia myös International Cider Awardseissa 2019.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra oli vain 2,3 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä.​

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.


Tuotetiedot:

Crowmoor Rogue Raven

omenasiideri

Pakkaus: 33 cl tölkki
Ainesosat: Vesi, hedelmäviini, omena- ja sitruunamehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaineet omenahappo ja sitruunahappo, sitruuna- ja omenauute, luontainen omenamehuaromi, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumdisulfiitti, stabilointiaineena johanneksenleipäpuujauhe.

Alkoholi: 5,3 % Vol.

Ravintosisältö: 100 ml sisältää
Energia: 219 kJ / 52 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 5,2 g
 - josta sokereita: 4,7 g
Proteiini: 0,1 g
Suola: 0 g

kohtuullisesti.fi