Menu
Crowmoor Meddling Magpie

Crowmoor Meddling Magpie

Olut- tai juomatyyppi:
Siideri
Alkoholi-%:
5,3%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2021
Crowmoor Meddling Magpie

Crowmoorin uutuus on humaloitu omenasiideri, johon humalointi tuo raikkaan sitrusmaisen jälkimaun.

Meddling Magpie on helposti juotava ja tasapainoinen, sopii mainiosti ruoan kanssa nautittavaksi. Siideri on samea ja kullankeltainen.

Suomessa Sinebrychoffilla kehitetty ja valmistettu Crowmoor-siideri on noteerattu Englannissa järjestetyssä World Cider Awards -kilpailussa. Crowmoor Meddling Magpie osallistui sarjaan ”Flavored Ciders” eli maustetut siiderit. Humaloitu omenasiideri Crowmoor Meddling Magpie palkittiin kansainvälisen makua arvioivan kilpasarjan hopeapalkinnolla. Myös design palkittiin kahdella pronssisijoituksella.

Crowmoorin aikaisemmat siideriuutuudet, Crowmoor Jealous Jackdaw ja Crowmoor Rebel Raven voittivat mitaleja International Cider Challenge -kilpailussa Englannissa kesäkuussa 2019 ja Rebel Raven pääsi mitaleille myös International Cider Awardseissa 2019.

Crowmoor Meddling Magpie sopii esimerkiksi meren herkkujen, juustojen ja tapaksien palanpainikkeeksi – tätä humaloitua siideriä kannattaa kokeilla ruokajuomana oluen sijaan.

Crowmoor tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita, kuivia omenasiidereitä uutuuden lisäksi kuten Crowmoor Dry Apple, Crowmoor Extra Dry, Crowmoor Jealous Jackdaw ja Crowmoor Rebel Raven.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Lähde: * Cider Trends 2020:  https://craftynectar.com/blogs/cider/2020-cider-trends-whats-hot-in-the-world-of-cider

 

Tuotetiedot:

Crowmoor Meddling Magpie
Humaloitu omenasiideri

Ainesosat: Omenaviini, vesi, omenamehutiiviste, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (omenahappo), luontaiset aromit, humala, säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, NATRIUMDISULFIITTI).

Alkoholiprosentti: 5,3 %
Energia per 100 ml: 204 kj/48 kcal
Proteiini g/100 ml: 0,1 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 4,4
Sokeri g/100 ml: 4
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,01