Menu
Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement

Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement

Olut- tai juomatyyppi:
Virvoitusjuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
USA
Vuodesta:
2023
Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement

TikTok-sensaatio ja miljoonien fanittama Grammy-palkittu artisti Rosalia on ollut luomassa Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement -juomaa. Movement on Coca-Colan Creations-nimellä kulkevien innovaatiojuomien ensimmäinen Suomeen lanseerattava maku.

Ensimmäinen Suomeen lanseerattava sokeriton Coca-Cola Creations kulkee nimellä Movement. Juoman takana on globaali rajoja rikkonut ja nuorta yleisöä ympäri maailmaa villitsevä musiikin, muodin ja taiteen rohkea supertähti Rosalia, joka on seuraajamäärillään valloittanut myös TikTokin, Spotifyn ja muut digitaaliset kanavat. Rosalia muuttuu ja muuttaa maailmaa, ja näitä itsensä kehittymisen mahdollisuuksia ilmentää myös näyttävään musta-pinkkiin tölkkiin pakattu Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement.

Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement maistuu kolalta, ja tarkkamakuiset voivat tunnistaa makukokonaisuudessa häivähdyksen pippuria ja vaniljaa. Maussa yhdistyvätkin vahvuus ja hentous, joista syntyy ennen maistamaton makuelämys. Juoma on myös ensimmäinen Coca-Cola, jossa voi maistaa myös pippurin. Movement on saatavilla rajoitetun ajan; Creations-konseptiin kuuluu, että uutuuksia esitellään säännöllisin väliajoin.

Juoma on pakattu 0,25 litran tölkkiin. Tuote on myynnissä rajoitetun ajan. Juoma soveltuu vegaaneille.

Katso YouTubessa Rosalían Coca-Colan mainosvideo: https://www.youtube.com/watch?v=0slNUwm4Tuo&t=4s

Tuotetiedot:

Coca-Cola Creations Zero Sugar Movement
Maustettu virvoitusjuoma, sisältää makeutusaineita

Ainesosat: Vesi, hiilidioksidi, väri (E150d), happo (E338), makeutusaineet (asesulfaami-K, aspartaami, sukraloosi), luontaiset aromit, aromi kofeiini, happamuudensäätöaine (E331).

Energia per 100 ml: 1,9 Kj/1 kcal
Proteiini g/100 ml: 0
Hiilihydraatit g/100 ml: 0
Sokeri g/100 ml: 0
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0,01