Menu
Battery Pineapple

Battery Pineapple

Olut- tai juomatyyppi:
Energiajuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2020
Battery Pineapple

Battery Pineapple on nimensä mukaisesti ananaksenmakuinen energiajuoma, joka on makeutettu sokerilla. Hedelmäiset maut - kuten ananas - ovat kestosuosikkeja energiajuomakategoriassa, Battery-makuna ananas on aivan uusi.

Battery Pineapple on kausituote, joka on myynnissä vuoden 2020 ajan ja vain R-kioskeissa. Sen jakelu R-kioskeihin alkaa helmikuun lopulla.

Battery Pineapple -juomat on pakattu 0,33 litran tölkkiin ja ne on valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla, missä Battery sai alkunsa 1997.

Battery-perheessä ovat myös: Battery Energy Drink, Battery Blueberry, Battery Jungled, Battery Remix, Battery No Calorie, Battery No Calorie Peach+Raspberry, Battery Refresh BCAA, Battery Refresh Isotonic ja Battery Refresh Protein.

Piristystä vastuullisesti

Energiajuomat on tarkoitettu tilapäiseen piristymiseen, eikä niillä voi korvata tasapainoista ruokavaliota. Kupillisessa kahvia on kofeiinia 90 – 160 mg. 0,33 litran tölkissä energiajuomaa kofeiinia on keskimäärin 106 mg.

Energiajuomien piristävä vaikutus perustuu tutkittuihin ja turvallisiin raaka-aineisiin, kuten kofeiiniin, sokeriin ja guaranaan (kofeiini). Tämän Battery-juoman tarkka ainesosaluettelo alla.

Sinebrychoffin Battery Energy Drinkin markkinointi on suunnattu vain täysi-ikäisille.

Battery Pineapple -tuotetiedot

Kofeiini- ja proteiinipitoinen juoma/ KORKEA KOFEIINIPITOISUUS.  (19 mg/100 ml)

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätö-aine E330, maltodekstriini, aromit, kofeiini (320 mg/l), säilöntäaine E202, C-vitamiini, stabilointiaine arabikumi, vitamiinit (niasiini, B6, B12, pantoteenihappo).

Ravintosisältö per 100 ml:
Energia: 227 kJ / 53 kcal
Rasva: 0 g
 - josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 12,9 g
 - josta sokereita: 12,4 g
Proteiini: 0 g
Suola: 0 g

C-vitamiini: 20 g (25 %*)
Niasiini: 8 mg (50 %*)
B6-vitamiini: 0,3 mg (21 %*)
B12-vitamiini: 1 µg (40 %*)
Pantoteenihappo: 2 mg (33 %*)

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville.