Menu
Battery No Calorie Peach + Raspberry

Battery No Calorie Peach + Raspberry

Olut- tai juomatyyppi:
Energiajuoma
Alkoholi-%:
0%
Brändin alkuperä:
Suomi
Vuodesta:
2019
Battery No Calorie Peach + Raspberry

Battery No Calorie Peach + Raspberry maistuu raikkaalta persikalta ja vadelmalta, ei perinteiseltä energiajuomalta. Se virkistää raikkaan pehmeän, hedelmäisen virvoitusjuoman tapaan ja antaa samalla Batterylle ominaisen energialatauksen.

Battery No Calorie Peach + Raspberry on makutestin voittaja (Research Insight Finland 08/2018). Se on makeutettu aspartaamilla ja asesulfaami-K:lla. Kaloreita on vain 2 kcal/100 ml. 

Suomessa myytävät Batteryt valmistetaan Keravalla Sinebrychoffilla.

Piristystä vastuullisesti

Energiajuomat on tarkoitettu tilapäiseen piristymiseen, eikä niillä voi korvata tasapainoista ruokavaliota. Kupillisessa kahvia on kofeiinia 90 – 160 mg. 0,33 litran tölkissä energiajuomaa kofeiinia on keskimäärin 106 mg.

Energiajuomien piristävä vaikutus perustuu tutkittuihin ja turvallisiin raaka-aineisiin: kofeiiniin, sokeriin ja guaranaan (kofeiini). Lisäksi energiajuomat sisältävät aminohappoja (tauriini) ja B-vitamiineja sekä C- ja E-vitamiineja. Euroopan elintarvikeviranomainen EFSA tai suomalainen Evira eivät ole tutkimuksissaan löytäneet kohtuukäytössä mitään vaaroja näiden raaka-aineiden käyttöön yhdessä tai erikseen.

Lapsille ja nuorille ei pitäisi lähtökohtaisesti syntyä tarvetta ylimääräiseen piristykseen, suositeltavampaa on hyvä yöuni. Energiajuomien satunnainen käyttö ei ole silti nuorillekaan vaarallista.

Sinebrychoffin Battery Energy Drinkin markkinointi on suunnattu vain täysi-ikäisille.

 

Tuotetiedot: 

Battery No Calorie Peach + Raspberry

Energiajuoma. Sisältää makeutusaineita. KORKEA KOFEIINIPITOISUUS. (32 mg/100 ml)

Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville

Ainesosat: Vesi, happamuudensäätöaineet E330, E331, hiilidioksidi, luontaiset aromit, makeutusaineet E950 ja E951, kofeiini (320 mg/l), säilöntäaine E202, väri E120, vitamiinit (niasiini, B6, B12, pantoteenihappo)

Energiasisältö / 100 ml: 8 kJ / 2 kcal