Menu
Bacardi Mojito

Bacardi Mojito

Olut- tai juomatyyppi:
Juomasekoitus
Alkoholi-%:
4,7%
Brändin alkuperä:
Cuba
Bacardi Mojito

Suosittu rommipohjainen 2010-luvulla Suomessakin hyvin tunnettu drinkki on mojito, jossa maistuvat lime ja minttu. Bacardi Mojiton -juomasekoituksen rommina on Bacardin Carta Blanca, joka on kuiva, keskitäyteläinen ja sokeriruokoinen, mikä tekee siitä erinomaisen cocktail-rommin.

Uusi alkoholilaki on mahdollistanut juomasekoitusten myynnin päivittäistavarakaupoissa vuoden 2018 alusta. Juomakategoria onkin kasvussa ja vahvoilla ovat tunnetut ja luotettavat tuotemerkit. Drinkkityyliset juomasekoitukset vetoavat aikuisempaan makuun.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

 

Tuotetiedot: 

Bacardi Mojito

maustettu alkoholijuoma

Ainesosat: Vesi, rommi, sokeri, hiilidioksidi, happo; sitruunahappo (E330), aromit, happamuudensäätöaine; natriumsitraatti (E331), säilöntäaineet; kaliumsorbaatti (E202) ja natriumbentsoaatti (E212), stabilointiaineet; puuharstien glyseroesterit (E445), SAIB (E444), värit; tartratsiini (E102) ja briljanttisininen (E133)

Alkoholi: 4,7 %

Energia per 100 ml: 210 kJ/50 kcal

kohtuullisesti.fi