Menu

Täyttä olutta ilman muuta – Karhu 0,0

Karhu tuo markkinoille olutbrändin ensimmäisen alkoholittoman oluen. Karhu 0,0 on vaalea lager, jossa maltainen makeus ja hennon hedelmäinen humalointi luovat tasapainoisen raikkaan alkoholittoman olutnautinnon.

Alkoholittomien oluiden suosio kasvaa voimakkaasti niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Sinebrychoffin KOFF Crisp -valikoima kasvoi peräti 60 % vuoden 2018 aikana. Koko Länsi-Euroopan alueella kategoria nousi kolmanneksella. Kuluttajat toivovat uusia makuja ja suosivat tuttuja ja luotettavia brändejä.

”Tutkimme* sitä, miten kuluttajat suhtautuvat alkoholittomaan Karhuun.  Enemmistö kuluttajista oli sitä mieltä, että alkoholiton olut sopii Karhu-tuotemerkille hyvin ja aikoo myös ostaa sitä. Kuluttajat luonnehtivat Karhu 0,0 -olutta laadukkaaksi, luotettavaksi, aidoksi ja nykyaikaiseksi. Heidän mielestään Karhu 0,0 sopii janonsammutukseen, saunomisen yhteyteen ja arkisemman ruokailun juomaksi”, Karhun tuotepäällikkö Nella Lämsä kertoo.

Kuten kaikki vaaleat lagerit, Karhu 0,0 sopii lähes kaikenlaisen ruuan kanssa. Parhaimmillaan se on esimerkiksi grillatun lohisalaatin, parsan ja perunan sekä tulisesti maustetun ruuan kuten thaimaalaisen currykanan kanssa. Kyseessä on vähäkalorinen olut, siinä on vain 17 kilokaloria per 100 ml.

Sinebrychoffin alkoholittomien oluiden valikoimassa jatkavat myös KOFF Crisp Lager, KOFF Crisp Tumma Lager ja KOFF Crisp Vehnä. Siidereissä alkoholiton vaihtoehto löytyy Somersbyltä.

Karhu 0,0 tulee myyntiin 18.3. alkaen päivittäistavarakauppoihin. Pakkauksena on 0,33 litran tölkki.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

* Karhu AFB SurveyPal 08’2018

Tuotetiedot:

Karhu 0,0

Olut

Oluttyyppi: alkoholiton vaalea lager
Ainesosat: Vesi, ohramallas, sokeri, hiilidioksidi, humala, luontainen aromi, säilöntäaineet natriumbentsoaatti ja natriumdisulfiitti.
Alkoholi: 0,0 %
Kantavierre: 4,2 %Plato
Väri: 12 EBC
Katkerot: 23 EBU

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia: 71 kJ / 17 kcal

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi