Menu

Erikoisoluet maistuvat ja luovat yllättäviä makupareja Taste of Helsinki -tapahtumassa

Sinebrychoff tuo juuri käynnistyneeseen Taste of Helsinki –tapahtumaan laajan Craft & Specialty –olutvalikoimansa. Olutasiantuntijamme ovat valinneet annoksille täydellisen sopivan oluen.

Sinebrychoff tuo juuri käynnistyneeseen Taste of Helsinki –tapahtumaan laajan Craft & Specialty –olutvalikoimansa. Olutasiantuntijamme ovat valinneet annoksille täydellisen sopivan oluen.

Suomalaisten halu kokeilla erikoisoluita ja uusia maltaisia makuja ei ota laantuakseen ja tämä näkyy tänä vuonna myös Taste of Helsinki –tapahtumassa. Sinebrychoffin Craft & Specialty -valikoimassa ovat kevään uutuudet KOFF American Lager, Kronenbourg 1664 Blanc, Brooklyn Naranjito ja tutuista oluista Brooklyn Lager, Hoegaarden Witbier sekä Guinness. Somersby Orchard Selectionin Secco ja Sparkling Rosé ovat siidereistä mukana.

”Suomalaiset kuluttajat haluavat kokeilla uusia oluita ja makuja. Erikoisoluet ovat yhä kasvava trendi ja kuluttajat löytävät ja kokeilevat niitä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Esimerkiksi uutuutemme Kronenbourg 1664 Blanc on otettu todella hyvin vastaan. Myös kotimaiset tuotemerkkimme, kuten KOFF ja Karhu, haluavat olla mukana tarjoamassa uusia makuelämyksiä oluen ystäville. Erikoisoluita on tarjolla tänään valtava määrä, ja tuttu tuotemerkki madaltaa kynnystä kokeilla uusia oluttyyppejä”, Sinebrychoffin markkinointijohtaja Alexander Sneen kertoo.

“On hieno nähdä, kuinka ihmiset ovat entistä rohkeampia yhdistäessään juomia ruoan kanssa tapahtumassa. Säännöthän on tehty rikottaviksi, ja jokaisella on erilaiset makutottumukset. Erityisesti oluen ja ruoan yhdistäminen kiinnostaa Taste of Helsinki –kävijöitä”, sanoo Barry MacNamara, Taste of Helsingin järjestäjä.

Sinebrychoffin valikoiman löytää Töölönlahden puolelta aluetta, tilaa on nyt entistä enemmän maistella uutuuksia. Koko Taste of Helsinki –alue on anniskelualuetta. Tervetuloa Sinebrychoffin teltalle saamaan juomasuosituksia ja makuelämyksiä!

Taste of Helsinki, torstaista sunnuntaihin 15. – 18.6.2017, Helsinki Kansalaistori
http://www.tasteofhelsinki.fi

Tietoa Sinebrychoffin juomista: https://sinebrychoff.fi/juomamme/

Lisätietoja:

Sinebrychoff: viestintäpäällikkö Timo Mikkola
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi