Menu

Suositut Breezerit nyt myös kaupoista

Suomen suosituin juomasekoitus on nyt myös päivittäistavarakaupassa, valikoimassa on kolme raikasta makua.

Vuoden alusta lähtien päivittäistavarakaupoissa on voinut myydä juomasekoituksia, jotka on tehty muutenkin kuin käymisteitse. Suomen suosituin juomasekoitus Bacardi Breezer on nyt myös saapunut kauppoihin.

Breezerien makuvalikoimaan päivittäistavarakaupoissa kuuluvat Watermelon, Orange ja Lime, eli vesimeloni, appelsiini ja lime. Breezerit ovat rommipohjaisia. Tuotemerkki täytti viime vuonna 30 vuotta, sillä alun perin Breezerit tulivat markkinoille jo 1987.

Breezer Lime on raikas ja makea limenmakuinen alkoholijuoma, joka on valmis nautittavaksi sellaisenaan, mutta maistuu parhaalta yhdessä jäiden kanssa. Lime on yksi suosituimmista Breezer-mauista ja nimensä mukaisesti sen maku on limettinen sekä hieman kirpeä.

Breezer Watermelon, eli vesimeloninmakuinen Breezer, on makea alkoholijuoma, jossa maistuvat vesimelonin lisäksi punaiset marjat ja veriappelsiini. Breezer Watermelon on yksi Breezer-tuoteperheen ensimmäisistä makuvarianteista ja tuote lanseerattiin ensimmäisen kerran vuonna 2006. Juoma on parhaimmillaan nautittuna kylmänä, noin 6 - 8 asteisena.

Breezer Orange on makea ja runsaan hedelmäinen appelsiinilta maistuva alkoholijuoma, joka lanseerattiin vuonna 2010. Juoma on parhaimmillaan nautittuna kylmänä, noin 6-8 asteisena.

”Olemme tuoneet Suomeen Breezereitä Alkoon ja ravintolamyyntiin vuodesta 2003, eli jo 15 vuoden ajan. Breezerit ovat olleet tasaisen suosittuja aina ja suosion salaisuus on yksinkertaisesti hyvät maut ja toimivat uutuudet. Lisäksi ne ovat alkoholiprosentiltaan matalampia kuin monet muut juomat, sillä ne sisältävät alkoholia vain 4 %, mikä tekee niistä hyviä seurustelujuomia”, kertoo Sinebrychoffin Group Brand Manager Ari Ahola.

Uuden alkoholilain valmistelun yhteydessä oli paljon keskustelua juomasekoitusten haitallisuudesta erityisesti nuorison suhteen. Breezer on kuitenkin hyvä esimerkki siitä, miten tilanne on oikeastaan täysin päinvastainen.

”Kuluttajatutkimustemme mukaan nuoret aikuiset nauttivat Breezereitä nimenomaan maun ja matalan alkoholiprosentin vuoksi, ei humaltumistarkoituksessa”, Ari Ahola sanoo.

Breezer on Suomen suosituin alkoholijuomasekoitus (TNS Tracking 2017).

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot:

Breezer Lime

Alkoholipitoinen juomasekoitus

Ainesosat: Vesi, Bacardi-rommi, sokeri, sitruunahappo (E330), aromit, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine natriumsitraatti (E331), säilöntäaineet kaliumsorbaatti (E202) ja natriumbentsoaatti (E212), stabilointiaineet E414, E444 ja E445, värit E102 ja E133.

Energiasisältö per 100 ml: 60 kcal/236 kJ

Breezer Waterlemon

Alkoholipitoinen juomasekoitus

Ainesosat: Vesi, Bacardi-rommi, sokeri, aromit, hiilidioksidi, sitruunahappo (E330), happamuudensäätöaine natriumsitraatti (E331), säilöntäaineet kaliumsorbaatti (E202) ja natriumbentsoaatti (E212), stabilointiaineet E414, E445 ja E444,  värit E150d, E129 ja E123.

Energiasisältö per 100 ml: 50 kcal/210 kJ

Breezer Orange

Alkoholipitoinen juomasekoitus

Ainesosat: Vesi, Bacardi-rommi, sokeri,  appelsiinimehu tiivisteestä (4,8%), aromit, hiilidioksidi, sitruunahappo (E330), happamudensäätöaine natriumsitraatti (331), säilöntäaineet kaliumsorbaatti (E202) ja natriumbentsoaatti (E212), stabilointiaineet E414, E445 ja E444, värit E104 ja E124.

Energiasisältö per 100 ml: 55 kcal/229 kJ

kohtuullisesti.fi

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi