Menu

Somersby Apple Blend 2017 ja Somersby Blossom Lime – raikkaat siideriuutuudet

Somersby Apple Blend 2017 jatkaa viime vuonna alkanutta omenasiiderien sadonkorjuuta. Somersby Blossom Limen viinien maailmasta tutut kukkaisaromit yhdessä sitrushedelmien ja omenan kanssa ovat yhdistelmä raikkautta ja makeutta, perinteiseen Somersby-tyyliin.

Somersby Apple Blend 2017 jatkaa viime vuonna alkanutta omenasiiderien sadonkorjuuta. Somersby Blossom Limen viinien maailmasta tutut kukkaisaromit yhdessä sitrushedelmien ja omenan kanssa ovat yhdistelmä raikkautta ja makeutta, perinteiseen Somersby-tyyliin.

Somersby Apple Blend 2017 on täyteläinen ja runsaan omenainen uutuus. Somersbyn Apple Blend 2016 aloitti Somersbyn omenalajikkeisiin perustuvan kausimakujen sarjan, ja nyt jatketaan Elstar-omenalla. Apple Blend 2017 on syksyyn sopivan tumma ja maussa on aistittavissa tammisuutta.

”Parhaat asiat ovat yksinkertaisia. Siideritrendien kärjessä on tällä hetkellä omena, joka on luonnollisesti siiderin ydin. Apple Blend maistuu aitoutta ja yllätyksellisyyttä etsiville siiderien ystäville.”, kertoo Sinebrychoffin siiderien Group Brand Manager Ari Ahola Sinebrychoffilta.

Somersby Blossom Lime edustaa puolestaan toista siideritrendiä, kukkaisuutta. Blossom Lime saa arominsa seljankukasta.

“Seljankukka kukkii keskikesällä. Sen pienistä, valkoisista kukinnoista tulee makea, maistuva aromi. Lime puolestaan lisää siideriin happamuutta, mikä tasapainottaa Blossom Limen raikasta makua”, kertoo juomakehityksestä vastaava Group Manager Saara Pöyri Sinebrychoffilta.

Somersby-siideriperheen makuja ovat myös Somersby Apple Cider, Somersby Non-Alcoholic, Somersby Blueberry, Somersby Blackberry, Somersby Orchard Selection Sparkling Rosé, Somersby Orchard Selection Secco ja Somersby Pear Cider. Kaikki maailmallakin suositut erikoismaut kehitetään Sinebrychoffilla Suomessa.

Jakelu päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin alkaa 28.8.. Somersby Apple Blend on saatavilla 0,33 litran kierrätyslasipullossa, Somersby Blossom Lime 0,3 litran tölkissä sixpack-monipakkauksessa.

Tuotetiedot:

Somersby Apple Blend 2017

Omenasiideri

Ainesosat:

Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, fermentoitu omenamehu, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine omenahappo, luontainen aromi, stabilointiaine arabikumi, väri sokerikulööri, säilöntäaine kaliumsorbaatti, hapettumisenestoaine askorbiinihappo.

Alkoholi 4,5 til-%

Ravintosisältö per 100 ml:
energia 208 kJ/49 kcal
rasva 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraatit 5,6 g
- josta sokereita 5,4 g
proteiini 0 g
suola 0 g

Pakkaus: 0,33 l kierrätyslasipullo

 

Somersby Blossom LIme

Maustettu omenasiideri

Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontaiset aromit, säilöntäaine kaliumsorbaatti, väri sokerikulööri.

Alkoholi 4,5 til-%

Ravintosisältö per 100 ml:

energia 242 kJ/57 kcal
rasva 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraatit 7,7 g
- josta sokereita 7,6 g
proteiini 0 g
suola 0 g

Pakkaus: 0,33 l tölkki-sixpack

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi