Menu

Somersby Sparkling White – kevään helmeilevä uutuussiideri

Suositut Somersby Sparkling Spritz ja Sparkling Rosé saavat seurakseen raikkaan Somersby Sparkling Whiten, joka saa innoituksensa valkoviinistä.

Somersby Sparkling White on raikas, kevyt ja kupliva puolikuiva siideri. Maussa voi aistia hedelmäisen valkoviinin aromeja, vihreää omenaa ja eksoottisia hedelmiä.

Viineistä inspiraationsa saaneet siiderit toimivat seurustelujuomina kevään ja kesän tapahtumissa, juhlissa ja ruokajuomina salaattien ja jälkiruokien kanssa.

”Raikkaat valko- ja kuohuviinit ovat tällä hetkellä kovassa nosteessa ja näistä tuttuja aromeja sekä pirskahtelevuutta löytyy myös Somersbyn tämän kevään uutuusjuomasta. Näemme juomakategorioiden rajojen hämärtyvän ja hyvin perinteisinäkin tunnetut juomakategoriat hakevat toisistaan inspiraatiota”, kertoo Somersbyn Suomen tuotepäällikkö Ida Gustafsson.

Somersby Blackberryssä uusi marjaisempi maku

Somersby Blackberry on raikas ja hedelmäinen siideri, jonka mausta löytyy luonnollisen karhunvatukan makua sekä hieman kirpeyttä. Uusi resepti on maultaan marjaisampi ja vähemmän makea, väriltään intensiivisemmän karhunvatukan värinen.

Somersby Sparkling Whiten ja uuden Blackberryn jakelu alkaa 23.3. kautta maan. Pakkauksina ovat 0,33 litran kierrätyslasipullo ja tölkki.

Somersby-siiderin valikoimassa Suomessa ovat tällä hetkellä Somersby Apple Cider, Somersby Pear Cider, Somersby Blackberry, Somersby Sparkling Rosé, Somersby Sparkling Spritz, Somersby Rhubarb sekä Somersby Apple Cider Non Alco.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

Tuotetiedot:

Somersby Sparkling White

Maustettu omenasiideri
Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontaiset aromit, karamellisokerisiirappi, säilöntäaine kaliumsorbaatti. Sisältää sulfiitteja.
Alkoholi: 4,5 %

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

energia 179 kJ/42 kcal
rasva 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraatit 4,1 g
- josta sokereita 3,8 g
proteiini 0 g
suola 0 g

 

Somersby Blackberry

Maustettu omenasiideri
Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, luontainen aromi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti, värit porkkanauute, sokerikulööri ja karmiini.
Alkoholi: 4,5 %

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

energia 236 kJ/56 kcal
rasva 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraatit 7,6 g
- josta sokereita 7,3 g
proteiini 0 g
suola 0 g

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi