Menu

Somersby-siideriuutuudet: Hedelmäinen Somersby Passionfruit & Orange ja alkoholiton Somersby Wild Berries

Suosikkisiideri Somersby, lanseeraa kausimauksi kevään ja kesän hetkiin passionhedelmän ja appelsiinin makuisen siiderin Somersby Passionfruit & Orange. Lisäksi Somersby esittelee toisen alkoholittoman siiderinsä Suomessa, Somersby Wild Berries 0,0%.

Kuuman kesän hedelmäinen herkku saa makunsa eksoottisesta passionhedelmästä ja raikkaasta appelsiinista. Makuyhdistelmä tasapainottaa siiderin happoisuutta. Somersby Passionfruit & Orange kannattaa nauttia viilennettynä jäiden kanssa. Uutuus on pakattu 0,33 litran tölkkiin.

”Somersbyllä on laaja makuvalikoima, siiderien ystävät arvostavatkin uutuusmakuja ja ovat innokkaita maistamaan uutuuksia. Somersby-tuoteperhe kasvaa uutuuksien myötä jo 11 makuun. Somersby haluaa kehittää siiderikategoriaa niin, että siiderien ystäville löytyy uusia makuja mutta siideri hurmaa myös uusia kuluttajia”, kertoo siiderien, lonkeroiden ja juomasekoitusten markkinointijohtaja Juhani Jalkanen Sinebrychoffilta.

Somersby Wild Berries 0,0% on Somersbyn toinen alkoholiton siideri Somersby Apple 0,0%:n lisäksi. Marjainen uutuus tulee Somersbyn pysyvään valikoimaan. Alkoholiton siideri on janojuoma, joka sopii moneen tilanteeseen. Juoma on pakattu tyylikkääseen 0,33 litran kierrätyslasipulloon.

”Alkoholittomien panimojuomien suosio on laajentunut alkoholittomista oluista myös siidereihin ja lonkeroihin. Kuluttajat ovat rohkeampia kokeilemaan tuttujen tuotemerkkien vaihtoehtoja myös alkoholittomissa vaihtoehdoissa. Somersby Wild Berries 0,0% sopii loistavasti kevään juhlien kilistelyjuomaksi – tai sitten ihan kuuman kesäpäivän virkistäjäksi”, Jalkanen sanoo.

Kahden uutuusmaun lisäksi Somersbyn suositut maut Somersby Apple Cider ja Somersby Blackberry ovat keväästä lähtien saatavilla myös six-pack-tölkkipakkauksessa.

Kaikkien uutuuksien jakelu alkaa 14.3. Molemmat uutuudet soveltuvat vegaaneille.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Somersby Wild Berries 0,0%
Alkoholiton marjanmakuinen siideri

Ainesosat: Vesi, sokeri, fermentoitu omenamehutiiviste, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, fermentoitu omenamehu, happamuudensäätöaine (omenahappo), inverttisokeri, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontainen aromi, väri (E163).

Alkoholiprosentti: 0,0 %

Energia per 100 ml: 179 kj/42 kcal
Hiilihydraatit g/100 ml: 10,2
Sokeri g/100 ml: 10,1
Proteiini g/100 ml: 0
Rasva g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Somersby Passionfruit & Orange
Passionhedelmän ja appelsiininmakuinen omenasiideri
Sisältää sulfiitteja.

Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, inverttisokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), värit (E150c, E104).

Alkoholiprosentti: 4,5 %

Energia per 100 ml: 234 kj/56 kcal
Hiilihydraatit g/100 ml: 7,4
Sokeri g/100 ml: 7,2
Proteiini g/100 ml: 0
Rasva g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, [email protected], 040 830 7176

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi