Menu

Somersby Red Rhubarb – makea raparperisiideri

Somersby Red Rhubarb on raikas siideri, jonka sopivan kirpeä maku sopii suomalaisille raparperin ystäville.

Suomalaiset ovat maustettujen siiderien ystäviä. 43 % kaikista siidereistä Suomessa oli maustettuja vuonna 2016.* Red Rhubarb saa makeutensa sokerista ja sisältää vain luonnollisia aromeja. Kaikki kansainväliset Somersby-maut on kehitetty Sinebrychoffilla Suomessa.

Somersby on Suomen suosituin siideri. Sinebrychoffin vuonna 2010 Suomeen tuomaa siideribrändiä myydään jo lähes 50 maassa.

”Somersby on tällä hetkellä kaikkien siiderikuluttajien ykkösvalinta Suomessa. Somersby on kasvanut vahvasti seitsemässä vuodessa ja yksi syy suosion takana on jatkuva kiinnostavien ja uusien makujen tuominen niin suomalaisille kuin kansainvälisillekin kuluttajille. Tänä keväänä vuorossa on raparperi, joka on kasvava makutrendi maailmalla”, Sinebrychoffin Group Brand Manager Ari Ahola kertoo.

Somersby-perheessä muita makuja keväällä 2018 ovat Apple, Pear, Blackberry, Blossom Lime, Orchard Selection Secco ja Rosé. Valikoimassa on myös alkoholiton Apple Cider Non Alco. Somersby Red Rhubarbin akelu alkaa 19.3. kautta maan.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra oli vain 2,1 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä. 

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

*Canadean 2017

Tuotetiedot

Somersby Red Rhubarb

Maustettu omenasiideri

Ainesosat: Vesi, omenaviini (vesi, sokeri, omenamehutiiviste), sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, sitruuna-aromivalmiste, luontaiset aromit, säilöntäaine kaliumsorbaatti, porkkanauute, väri sokerikulööri ja karmiinit.
Alkoholi: 4,5 %
Ravintosisältö / energia per 100 ml: 247 kJ/58 kcal
Pakkaus: 0,33 l kierrätyslasipullo ja tölkki

kohtuullisesti.fi

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi