Menu

Sinebrychoffista Snowpanda Ähtärin kumppani

Sinebrychoff on tehnyt sopimuksen Ähtäri Zoo -eläinpuiston kanssa. Saman puiston, joka on isopandapariskunnan, Pyryksi ja Lumeksi nimettyjen pandojen, uusi kotipaikka. Olemme vuoden alusta siis Official Partner of Snowpanda Ähtäri.

Ähtärin eläinpuisto on yksi Suomen tärkeimmistä matkailukohteista. Vuodessa siellä käy n. 150 000 vierasta, joten on hienoa, että Sinebrychoffin valmistamat juomat kaikista juomakategorioista ovat jatkossa niin janoisten suomalaisten kuin ulkomailta tulevien turistienkin huulilla.

Ähtärin eläinpuiston kävijämäärän arvioidaan nousevaan aikaisemmista vuosista, kun se saa Kiinasta saapuvat isopandat kotiutumaan ja yleisön nähtäväksi. Pandat saapuvat Helsinki-Vantaa -lentokentälle torstaina 18.1. juhlallisin vastaanotoin. Kyseessä on iso mediatapahtuma, mutta myös Suomen ja Kiinan välinen diplomaattinen kohokohta, sillä pandat ovat Kiinan lahja 100 vuotta viime vuonna täyttäneelle Suomelle. Pandadiplomatiaa siis.

”Olen iloinen, että saimme neuvoteltua itsellemme tämän ihmisille aitoja elämyksiä tarjoavan Ähtärin eläinpuiston – onhan elämysten tarjoaminen myös oman liiketoimintamme ydintä. Pandat ovat bonusta sopimuksellemme ja ne takaavat, että luontomatkailu Ähtäriin tulee olemaan vilkasta ja myös mediassa seurattua. Sopimuksessa huomioimme myös henkilöstömme: alennetut sisäänpääsyliput (- 15 %) sekä erilaiset aktivointimahdollisuudet”, palvelusektorista Sinebrychoffilla vastaava johtaja Matti Kalpamaa toteaa.

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on The Coca-Cola Companyn lisenssiyhteistyökumppani Suomessa ja osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819  — Instagram: sinebrychoff1819 - www.kohtuullisesti.fi