Menu

Kesäisiä oluita ja hedelmäisiä juomasekoituksia Sinebrychoffin kevään uutuuksissa

Sinebrychoffin kevään uutuuksissa on kymmeniä uutuuksia ja muutama palaava suosikki. Karhu ja KOFF tuovat uusia oluttyylejä, Crispin valikoimaan tulee kaksi alkoholitonta radleria, Batteryltä peräti neljä uutuutta ja Crowmoorilta ja KOFF Long Drinkiltä herkullisia juomasekoituksia. Coca-Cola Zeron maku uudistuu hieman ja Muumi saa kesämaun. Uutuuksista löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Tarkemmat selostukset juomista kuvineen löytyvät linkeistä lyhyiden selostusten alta.

Olutuutuudet:

Karhu Pale Ale on raikas ja helposti juotava, siinä on täyteläinen mallasrunko ja rapsakka humalointi. Citra, Mosaic ja Simcoe -humalaseos tuo olueen mäntyisyyttä ja sitruksisuutta. Karhu Summer Ale on kevyt ja hedelmäinen aleolut, joka sopii erinomaisesti kesäsesonkiin. Hienovarainen humalointi tuo olueen trooppisen hedelmäisyyden lisäksi myös raikasta sitruksisuutta. Karhu Summer Ale on valikoimassa kevään ja kesän ajan. Karhun kesää raikastaa lisäksi jo viime vuoden löylyistä tuttu Karhu Saunaolut.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/karhulta-kaksi-olutuutuutta-ja-saunaoluen-paluu/

Sinebrychoffin alkoholittomien panimojuomien valikoima kasvaa ja kehittyy keväällä kahdella Crisp Radler -juomalla. Suomen johtavan alkoholittoman oluen Crispin uusin aluevaltaus saapuu oluen ja limonadin välimaastosta vastaamaan alkoholittomien tuotteiden kasvavaan markkinaan. Crisp Radler Sitrus ja Crisp Radler Vadelma juomat ovat raikkaita uutuusjuomia, jotka sopivat janonsammuttajiksi kesän lämpimiin päiviin. Crispin mainoskampanjassa on mukana myös suomalaisten suosikkikaksikko
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/alkoholittomien-oluiden-ykkonen-crisp-nyt-myos-radlereina/

KOFF-oluen kevään uutuus on erikoiserä suomalaisen design- ja muotiyhtiön Makian kanssa yhteistyössä kehitetty KOFF IVK Mosaic Lager, joka on suunniteltu lämpimien kesäpäivien juomaksi. Makia julkaisee myös kolme yhteistyövaatemallistoa keväällä, kesällä ja syksyllä 2021. Mallisto on saanut inspiraationsa kestävistä työvaatteista ja niiden designissa on Sinebrychoffin historiaa ja ikonisia aiheita, kuten Isot, Voimakkaat ja Komeat panimohevoset ja SpåraKOFF.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/koff-x-makia/

Amerikkalaisen Brooklyn Breweryn uutuudet Suomeen keväällä 2021 ovat jo viime vuonna kausihanassa ihastuttanut Brooklyn Stonewall Inn IPA ja kesäksi ravintoloiden kausihanoihin saapuva Brooklyn Summer Ale. Suosittu Brooklyn Bel Air Sour löytyy jatkossa myös hanavalikoimasta.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/brooklyn-breweryn-uutuudet-stonewall-inn-ipa-ja-summer-ale/

Sinebrychoffin gluteeniton klassikko, Light Beer, saa kätevän six-pack-monipakkauksen keväällä. Kuuden 0,33 litran pakkaus on monen gluteenittomien ja kevyempien oluiden ystävien toivoma.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/kevyempi-klassikko-light-beer-monipakkaukseen/

Siiderit:

Crowmoorin uutuus Crowmoor Meddling Magpie on humaloitu omenasiideri, johon humalointi tuo raikkaan sitrusmaisen jälkimaun. Crowmoor Meddling Magpie on helposti juotava, kullankeltainen ja tasapainoinen, kuiva sekä samea siideri, joka sopii mainiosti ruoan kanssa nautittavaksi.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/crowmoor-meddling-magpie/

Suomen suosituin siideri, Somersby, lanseeraa keväällä kaksi uutuutta, vähäkalorisen Somersby Apple Liten ja kuluttajien toivoman Somersby Watermelonin.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/somersby-siideri-tuo-kevaaseen-keveytta-ja-vesimelonin-raikkautta/

Juomasekoitukset:

Sinebrychoffin Crowmoor Vodka Spritzit kuuluvat hard seltzer -kategoriaan, joka kasvaa globaalisti voimakkaasti. Kasvava kategoria on Crowmoorin johdolla syntynyt myös Suomeen. Uusi Crowmoor Vodka Spritz Positively Pineapple on ananaksen makuinen ja raikas, kupliva juoma, jossa yhdistyvät vodka, ananasmehu ja hiilihapotettu vesi – ilman säilöntäaineita.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/crowmoor-vodka-spritz-positively-pineapple/

KOFF Long Drink Gin & Pink Grapefruit  -lonkerouutuudessa yhdistyvät kuluttajien suosima aito gini sekä pinkin greipin – verigreipin - raikkaus. Alkoholiprosenttina on 5,5 % kuten muissakin KOFF Long Drink -juomissa.

Garage Vodka Lemonade Orange on appelsiininmakuinen uutuus, joka sopii osaksi tämän hetken halutuinta makusegmenttiä eli sitruksenmakuisia juomasekoituksia. Uutuudessa on Garagen tunnistettava, lemonade-pohjainen raikas maku, joka erottuu edukseen.

Breezer Lemon Litessa yhdistyvät Breezereistä tuttu maku ja 50 % alhaisempi kalorimäärä. Vähemmän sokeria ja vähemmän kaloreita on myös globaali trendi alkoholijuomasekoitteissa.

https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/kevaan-hedelmaiset-juomasekoitusuutuudet-koff-long-drinkilta-garagelta-ja-breezerilta/

Energiajuomat:

Suomen suosituin energiajuoma Battery Energy Drink esittelee 2021 keväällä neljä uutuutta:
Battery Carnival – passionhedelmää ja guavaa. Hedelmäinen makujen karnivaali on makeutettu sokerilla.

Battery No Calorie Lemon + Lime on sitrusten raikkautta ilman kaloreita, makuina sitruuna ja lime.

Battery Juiced Breeze
– Battery Juiced -tuoteperhe laajenee mehukkaalla uutuudella! Sokerilla makeutetun Battery Juiced Breezen maussa yhdistyvät raikas sitruunainen lemonade ja pehmeä persikka. Täysmehupitoisuus on 25 %.

Battery Strawberry Peach
on nimensä mukaisesti hedelmäinen mansikan ja persikan makuinen energiajuoma. Se on makeutettu sokerilla.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/batterylta-nelja-hedelmaista-uutuusmakua/

Monster Ultra Paradise ja Monster Pipeline Punch ovat kevään 2021 uutuudet Monster Energyltä. Uutuudet noudattavat suosittuja juomatrendejä Ultra Paradisen ollessa sokeriton ja Pipeline Punchin raikkaan mehumainen. Monster Energy Ultra Paradise on raikas ja kevyemmän makuinen energiajuomauutuus, jossa maistuvat kiivi, lime ja ripaus kurkkua. Monster Energy Pipeline Punch sisältää 6 % mehua ja se on makean hedelmäinen sekoitus passionhedelmää, appelsiinia ja guavaa.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/monster-energiajuomalta-kaksi-hedelmaista-uutuutta/

Virvoitusjuomat:

Kevätkausi tuo tullessaan taas herkullisia Cokis-uutuuksia: Coca-Cola Zero Sugar uudistuu, Coca-Cola Sitruuna on saatavilla myös sokerilla makeutettuna, What The Fanta -yllätysjuomat tekevät paluun ja retromaku Fanta Sitruuna Sokeriton rantautuu Suomeen.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/coca-cola-zero-sugar-entista-paremman-makuisena-ja-muut-kevaan-virvoitusjuomauutuudet/

Nuoremmat ja vanhemmat Muumi-juoman ystävät saavat kesäksi uutuusmaun, joka maistuu auringolta. Muumit vaihtavat vapaalle kesäksi 2021 ja tuoteperhe kasvaa Kesäjuomalla, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kesäiltojen saunaherkuksi tai juhannuksen juhlajuomaksi. Muumi Kesäjuoma on ensimmäinen Muumi-juoma, jossa maku on hedelmäinen.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/muumi-kesajuoma-hedelmainen-kesaherkku/

Schweppes-tuoteperhe laajenee raikkaalla uutuudella, jossa maistuvat pehmeä viinimarja ja tonicin kevyt katkeruus. Vähemmän sokeria sisältävä uutuus sopii virvoitusjuomakategorian kasvavaan terveystrendiin. Schweppes Pink Tonic on erinomainen mikseri drinkkeihin ja mocktaileihin, juhlajuomaksi tai sellaisenaan nautittavaksi.
https://www.sinebrychoff.fi/newsroom/schweppes-pink-tonic/

Sinebrychoff tekee kaikki valmistamansa juomat 100 % uusiutuvalla energialla.

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff, 040 830 7176, [email protected]

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100% uudistuvalla energialla. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi