Menu

Sinebrychoffin harrastestipendi 2019 keravalaisille nuorille

Paikallisena toimijana haluamme tukea keravalaisia lapsia ja nuoria harrastestipendillä. Pidämme tärkeänä, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus kehittää itseään jonkin harrastuksen parissa.

On­nistumisen kokemukset antavat itseluottamusta, ja harrastuksen pa­rista voi löytää uusia kavereita.

Harrastestipendiä voi hakea 7 – 17-vuotias keravalainen nuori ke­vääksi 2019. Valintaperusteina ovat mm. lapsen ja perheen elämänti­lanne ja taloudelliset resurssit. Stipendi on tarkoitettu ohjattuun har­rastetoimintaan urheiluseurassa, kansalaisopistossa tai taiteen perus­opetusta antavassa oppilaitoksessa, esimerkiksi musiikkiopistossa.

Harrastestipendin hakuaika on 3.12.2018 - 4.1.2019. Hakulomak­keen voit tulostaa tästä linkistä tai https://www.kerava.fi/asioi-verkossa/avustukset. Voit myös hakea lomakkeen Keravan kau­punginkirjastosta (Paasikivenkatu 12). Stipendin saajat valitsemme yhteistyössä Keravan kaupungin kanssa.

Hakulomakkeen liitteineen tulee olla perillä Keravan Liikuntapal­velussa 4.1.2019 klo 16 mennessä: Keravan Liikuntapalvelu, Metso­lantie 3, 04200 Kerava. Liikuntapalvelun toimisto sijaitsee jäähallin yhteydessä. Kuoreen merkintä: Harrastestipendi.

200 vuotta täyttävällä Sinebrychoffilla on pitkä kokemus hyväntekeväisyystyöstä. Paul Sinebrychoff jatkoi ja laajensi menestyksekkäästi veljensä Nikolai Sinebrychoffin Helsinkiin vuonna 1819 perustaman panimoyrityksen toimintaa. Hän harjoitti hyväntekeväisyyttä, mutta myös hänen puolisonsa Anna Sinebrychoff tuli tunnetuksi - ei vain taitavana liikenaisena, vaan myös hyväntekijänä. Anna pyrki huolehtimaan Sinebrychoffin panimon työntekijöiden ja heidän perheidensä hyvinvoinnista sekä osoitti anteliaisuutta puutteessa eläviä kohtaan. Keravalaisten nuorten harrastestipendien lisäksi Sinebrychoff tukee tänään Aseman Lapset ry:n Walkers-toimintaa.

Lisätietoja:

Viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Marja-Liisa Weckström, 040 727 6730, Sinebrychoff

Liikuntatoimenjohtaja Eeva Saarinen, 040 318 2246, Keravan kaupunki

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi