Menu

Sinebrychoff ja Ilves jatkavat yhdessä kaudella 2017 - 2018

Sinebrychoff ja Ilves Hockey ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen yhteistyöstään. Pohjoismaiden vanhimman panimon ja Ilveksen yhteistyö on hyvin pitkä, yli 20 kautta.

Sinebrychoff ja Ilves Hockey ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen yhteistyöstään. Pohjoismaiden vanhimman panimon ja Ilveksen yhteistyö on hyvin pitkä, yli 20 kautta.

KOFF-tuotemerkki oli Ilveksen liigapaidassa ensimmäisen kerran kaudella 1995 – 1996.

Yhteistyömme Sinebrychoffin kanssa on ollut suomalaisessa urheilussa harvinaisen pitkäjännitteistä. Tällainen kestävä ja luottamuksellinen yhteistyö on ollut meille erittäin merkityksellistä ja tärkeää ”, kertoo Ilveksen myynti- ja markkinointijohtaja Jukka Hirsimäki.” 

Kahden kokeneen toimijan pitkäaikainen yhteistyö tarkoittaa jääkiekon ystäville entistä parempia elämyksiä. Kiekko on parasta livenä.

”Jääkiekko on yhä Suomen suosituin urheilulaji. Yhteistyö Ilveksen kanssa on ollut antoisaa ja luontevaa läpi vuosikymmenten. Sinebrychoff haluaa olla mukana siellä, missä suomalaiset viihtyvät – hyvä olut on osa elämystä niin koti- kuin kiekkokatsomossa”, sanoo Sinebrychoffin palvelusektorin johtaja Matti Kalpamaa.

Lisätietoja:

Ilves Hockey: Jukka Hirsimäki
Puh. 0500 734818, email: [email protected]

Sinebrychoff: viestintäpäällikkö Timo Mikkola
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi