Menu

Schweppes Mojito – suosikkidrinkin raikas maku nyt valmiina cocktail-mixerinä

Suomen suosituin mikseri tuo mojiton maun valikoimaansa. Juomassa yhdistyvät aito lime ja raikas minttu. Schweppes Mojito toimii mikserinä rommin kanssa tai sellaisenaan.

Mojito on yksi maailman suosituimmista drinkeistä. Kaikki alkoi 1900-luvun alussa Karibialla ja Kuubassa, missä ensi kertaa yhdistettiin minttu, lime, jäämurska, sokeri ja rommi. Kyseinen suosikkidrinkki on kuitenkin hieman hankala valmistaa itse. Schweppes Mojito auttaa tässä – lisää vain rommi ja jäätä, ja tietysti halutessasi enemmän minttua ja limeä. Kesäkuumalla juoma toimii myös sellaisenaan virvoitusjuomana.

Schweppes Mojito on makeutettu sokerilla. Juoma on saatavilla 0,33 l tölkissä. Jakelu alkaa 19.3.

Saksalaissyntyinen sveitsiläinen kelloseppä ja tiedemies Jacob Schweppe keksi vuonna 1783 tehokkaan tavan valmistaa hiilihapotettuja kivennäisvesiä ja perusti samana vuonna omaa nimeään kantavan yhtiön. Ensimmäiset maustetut Schweppes-virvoitusjuomat syntyivät Lontoossa vuonna 1834, klassikot Tonic Water ja Ginger Ale 1870-luvulla. 

Schweppes-valikoimaan kuuluu aikuiseen makuun tehtyjä virvoitusjuomia, sekä klassikoita että uusia makuja. Sinebrychoff valmistaa Schweppes-juomat lisenssillä Keravalla.

Tuotetiedot:

Schweppes Mojito

virvoitusjuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, limemehu tiivisteestä (1,5 %), hiilidioksidi, happamuudensäätöaine E330, luontainen limearomi, minttuaromi, säilöntäaine E202.

Energiasisältö per 100 ml: 32 kcal/136 kJ

kohtuullisesti.fi

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi