Menu

Muumi-virvoitusjuomat nyt myös isommassa pullossa

Sinebrychoff, pohjoismaiden vanhin panimo, on valmistanut Muumi-virvoitusjuomia vuodesta 1991. Kuluttajat ovat toivoneet isompaa pullokokoa vuosien ajan ja 200-juhlavuotenaan Sinebrychoff tuo markkinoille 1,5 litran pullon ja myös uuden maun, mustikka-vadelman.

Muumi-juoman ystävät ovat toivoneet isompaa Muumi-pulloa useiden vuosien ajan. Sen lisäksi, että panimolle tulee paljon pyyntöjä aiheesta, adressit.com-sivustolla on jopa yli 35 000 allekirjoituksen vetoomus aiheesta.

 “Olemme kuunnelleet Muumi-juoman ystäviä ja ymmärrämme tarpeen suuremmalle koolle. Se on hyvä koko esimerkiksi lastenjuhlissa tai ystävien herkutteluhetkissä kun juomaa jaetaan. Muumi-juomat eivät ole pelkästään lastenjuomia, Muumi on myös monen varttuneemman lempijuoma”, kertoo Muumi-juomien tuotepäällikkö, Emmi Hanhela Sinebrychoffilta.

Sinebrychoff on Muumi-brändin virallinen lisenssinhaltija Suomessa virvoitusjuomakategoriassa.

Muumi-virvoitusjuomien etiketeissä on useampi vaihtuva Muumi-hahmo, kuten Muumi-peikko, Muumi-mamma, Niiskuneiti, Haisuli, Nipsu ja Pikku Myy.

Uusi Muumi Mustikka-Vadelma on virvoitusjuomakategoriassa täysin uusi maku, jossa yhdistyvät suomalaisten suosikit, mustikka ja vadelma.

Molemmat maut on makeutettu sokerilla. Uudet maut ovat jakelussa alkaen 18.3.

Koska Muumi-juomat ovat lähtökohtaisesti lastenjuomia, Sinebrychoff ei mainosta tai markkinoi niitä kauppojen myyntipisteiden ulkopuolella.

Tuotetiedot:

Muumi Mustikka-Vadelma

virvoitusjuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, luontainen mustikka- ja vadelma-aromi, mustaherukka- ja porkkanauute, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti, väri patenttisininen

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

Energia: 171 kJ / 40 kcal

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi