Menu

Muumi Kesäjuoma - hedelmäinen kesäherkku

Nuoremmat ja vanhemmat Muumi-juoman ystävät saavat kesäksi uutuusmaun, joka maistuu auringolta.

Muumit vaihtavat vapaalle kesäksi 2021 ja tuoteperhe kasvaa Kesäjuomalla, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kesäiltojen saunaherkuksi tai juhannuksen juhlajuomaksi. Muumi Kesäjuoma on ensimmäinen Muumi-juoma, jossa maku on hedelmäinen.

”Kuten virvoitusjuomia yleensä, myös Muumia nautitaan erityisesti kesäisin”, kertoo Muumi-juomien tuotepäällikkö Sonja Salonen Sinebrychoffilta.

Keväällä 2021 Muumin valikoimassa ovat uutuuden lisäksi alkuperäinen Muumi Metsämansikka ja Muumi Raparperi-Mansikka.

Uutuus on pakattu 0,5 litran kierrätysmuovipulloon. Muumi Kesäjuoman jakelu alkaa 15.3. ja se on myynnissä vain kesäkauden.

Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

Tuotetiedot:

Muumi Kesäjuoma
Hedelmänmakuinen virvoitusjuoma

Ainesosat: Vesi, sokeri, hiilidioksidi, luontaiset aromit, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), värit (saflori- ja porkkanauute), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).

Energia per 100 ml: 170 kj/40 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 9,8
Sokeri g/100 ml: 9,8
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100% uudistuvalla energialla. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi