Menu

Kronenbourg 1664 Blanc – moderni vehnäolut tuo raikkaan tuulahduksen Ranskasta

Sinebrychoffin kevätuutuuksien joukossa on yksi tämän hetken kysytyimmistä kansainvälisistä oluista: ranskalaisen Kronenbourgin vehnäolut. Suomessa Blancia on ollut tarjolla viimeksi vuonna 2010, mutta silloin vain kausihanatuotteena.

Sinebrychoffin kevätuutuuksien joukossa on yksi tämän hetken kysytyimmistä kansainvälisistä oluista: ranskalaisen Kronenbourgin vehnäolut. Suomessa Blancia on ollut tarjolla viimeksi vuonna 2010, mutta silloin vain kausihanatuotteena.

Kronenbourg 1664 Blanc (tunnetaan myös nimellä K1664 Blanc) on raikas ja moderni suodatettu vehnäolut. Oluen hedelmäisessä maussa on häivähdys korianteria ja sitrusta, aromissa voi aistia myös aprikoosia. Oluen valmistuksessa on käytetty Strisselspalt-humalaa Ranskan Alsacesta. Humalointi antaa Blancille sille ominaisen, hienostuneen maun.

K1664 Blanc sopii mainiosti seurusteluolueksi ja hyvän ruoan kanssa nautittavaksi. Blanc sopii erityisesti salaattien, valkolihaisen kalan, kevyiden kanaruokien ja kirpeiden jälkiruokien kanssa nautittavaksi.

K1664 Blanc on nyt kovassa nosteessa kansainvälisesti. Se on maailman nopeimmin kasvavia vehnäoluita, joka on myynnissä jo yli 40 maassa. Ranskassa K1664 on kolmanneksi suosituin vehnäolut. (Canadean-tutkimus 2015)

”Blanc erottuu muista vehnäoluista niin maultaan, tyyliltään kuin pakkaukseltaankin. Suomalaiset kuluttajat ovat jo oppineet juomaan vehnäoluita ja ranskalainen, hieman raikkaampi ja kevyempi Blanc täydentää Sinebrychoffin vehnäolutvalikoimaa, jossa on jo puolen tusinaa erilaisia saksalaisia ja belgialaisia vehnäoluita”, sanoo Sinebrychoffin erikoisoluiden tuoteryhmäpäällikkö Juhani Jalkanen.

K1664 Blanc nautitaan edukseen erottuvasta, tyylikkäästä sinisestä kierrätyslasipullosta tai vehnäolutlasista. Jakelu ravintoloissa ja kaupoissa alkaa 20.3. lähtien.

Kronenbourg 1664 Blanc

Ainesosat: vesi, ohramallas, vehnä, väri sokerikulööri, happamuudensäätöaineet: sitruunahappo ja maitohappo, hapettumisenestoaine askorbiinihappo, sitruskuori, korianteri, humala.

Alkoholi: 4,5 % Vol.
Kantavierre: 11 % Plato
Väri: 7 EBC
Katkerot: 10 EBU
Tarjoilulämpötila: 4 - 7 astetta
Pakkaus: 33 cl kierrätyslasipullo

Ravintosisältö per 100 ml:
rasva 0 g - josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraatit <4 g - josta sokereita 0 g
proteiini 0g, suola 0 g
energia 180 kJ/ 45 kcal

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi