Menu

KOFF Long Drink - se toinen lonkero - nyt myös limen ja karpalon makuisena

Vuodesta 1957 asti KOFF on tarkoittanut raikasta olutta, 2019 alkaen myös lonkeroa. KOFF Long Drink on moderni lonkero Sinebrychoffin 200 vuoden kokemuksella. Keväällä lanseeratun greipin kavereiksi tulee nyt kaksi suosittua lonkeromakua, KOFF Long Drink Cranberry ja KOFF Long Drink Lime.

KOFF Long Drink Cranberry on 100 % ginipohjainen ja Lime 100 % vodkapohjainen lonkero.

”Greipin jälkeen karpalo ja lime ovat olleet jo pitkään suosituimmat lonkerojuomien makuvariaatiot sekä kaupassa että ravintolassa, joten oli luonnollista tuoda ne myös KOFF Long Drink -valikoimaan”, Sinebrychoffin lonkeroiden tuotepäällikkö Juha Saloranta kertoo.

Maaliskuussa lanseerattu KOFF Long Drink Grapefruit on ylittänyt sinebrychoffilaisten jo valmiiksi kovat odotukset ja ”se toinen lonkero” on otettu lonkeron ystävien keskuudessa hienosti vastaan.

”Uskalsimme odottaa, että KOFF-brändin alle kehitetty lonkero kiinnostaa, ja lisää uskoa toi kehitysvaiheessa teettämämme makutesti, jossa KOFF Long Drink voitti kilpailijansa. Kevään ja kesän aikana odotuksemme on palkittu ja KOFF Long Drink on onnistunut hurmaamaan lonkeron ystäviä nopeasti”, Saloranta sanoo.

KOFF Long Drink Cranberry ja Lime tulevat myyntiin 26.8. alkaen päivittäistavarakauppoihin ja ravintoloihin. Pakkauksina ovat 0,33 litran tölkki ja kuuden tölkin monipakkaus. Lonkerot valmistetaan Sinebrychoffilla Keravalla.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

KOFF Long Drink – Se toinen lonkero
#TylsyyttäVastaan
kohtuullisesti.fi

* Sinebrychoff-makutesti Taloustutkimus 10/2018 Helsinki (n=240)

 

KOFF Long Drink Cranberry
Long Drink
Ainesosat: Vesi, sokeri, gini, hiilidioksidi, karpaloaromi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, porkkanauute, säilöntäaine kaliumsorbaatti.
Alkoholi: 5,5 %
Energia per 100 ml: 246 kJ/58 kcal

KOFF Long Drink Lime
Long Drink
Ainesosat: Vesi, sokeri, vodka, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontaiset aromit,  säilöntäaine E202, stabilointiaineet E414 ja E445, värit E104 ja E131.
Alkoholi: 5,5 %
Energia per 100 ml: 257 kJ/61 kcal

 

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

 

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.

www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi