Menu

KOFF American Lager – jenkkihumaloitu täysmallasolut

KOFF American Lager on uuden sukupolven amerikkalaistyylinen täysmallasolut, jonka maku on raikkaan sitrusmainen. Perinteistä lageria voimakkaampi humalointi ja suodattamaton mallas tekevät oluesta tasapainoisen makuelämyksen.

KOFF American Lager on uuden sukupolven amerikkalaistyylinen täysmallasolut, jonka maku on raikkaan sitrusmainen. Perinteistä lageria voimakkaampi humalointi ja suodattamaton mallas tekevät oluesta tasapainoisen makuelämyksen.

KOFF-erikoisoluiden uusi aalto alkoi 2016 KOFF American Pale Alen (APA) menestyksekkäällä lanseerauksella. KOFF APA pärjäsi vuoden aikana mainiosti makutesteissä ja kuluttajat löysivät sen hyvin niin kaupoissa, ravintoloissa kuin festareillakin, joilla erityisesti nuoret aikuiset innostuivat siitä.

KOFF American Lager on toinen amerikkalaistyylinen uutuus KOFF-perheessä. Oluttyylinä on kuivahumaloitu hoppy lager, joka on tasapainoisen katkera, ja siinä käytetään Cascade- ja Citra-humalalajikkeita.

”Erikoisoluttrendi on levinnyt koko maahan ja puhuttelee myös nuoria aikuisia, jotka haluavat kokeilla lageroluen lisäksi jotain uutta. KOFF haluaa olla mukana tarjoamassa uusia makuelämyksiä oluen ystäville. Erikoisoluita on tarjolla tänään valtava määrä, ja tuttu tuotemerkki madaltaa kynnystä kokeilla uusia oluttyyppejä”, Sinebrychoffin KOFF-oluen tuotepäällikkö Pilvi Varjonen kertoo.

American Lagerin alkoholiprosentti on 4,5 %. KOFF-perheeseen kuuluvat 2017 uutuuden lisäksi tuttu KOFF-lager, KOFF American Pale Ale ja KOFF Lite. KOFF-lagerista on valikoimassa 2,5 %, 4,5 % ja 5,2 % vahvuudet.

KOFF American Lager tulee myyntiin puolen litran tölkissä 20.3. lähtien.

Oluttyyppi: Pohjahiivaolut / lager

Ainesosat: vesi, ohramallas, humala, hiiva.

Alkoholi: 4,5 % Vol.

  • Kantavierre: 10,3 %Plato
  • Väri: 10 EBC
  • Katkerot: 28 EBU

 

Ravintosisältö per 100 ml:

  • energia 160 kJ/40 kcal
  • rasva 0 g - josta tyydyttynyttä 0 g
  • hiilihydraatit 2,4 g - josta sokereita 0 g
  • proteiini <0,5 g, suola 0 g


Pakkaus: 50 cl tölkki

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi