Menu

Karhu Raaka - suodattamatonta täyttä olutta

Kevään tullen Sinebrychoff tuo markkinoille uuden konstailemattoman olutuutuuden. Luonnollinen, samea ja vahvemmin humaloitu lagerolut on tunnistettavasti Karhu – täyttä olutta.

Kevään tullen Sinebrychoff tuo markkinoille uuden konstailemattoman olutuutuuden. Luonnollinen, samea ja vahvemmin humaloitu lagerolut on tunnistettavasti Karhu – täyttä olutta.

Karhu Raaka on aromihumaloitu Karhulle ominaisen Saazer-humalan lisäksi Cascade-humalalla. Cascade tuo olueen sopivasti katkeruutta ja sitrusmaisuutta. Olut on helposti nautittava sellaisenaan ja sopii erinomaisesti ruoan kanssa. Lagerin tapaan rasvaiset, aasialaiset ja maustetut ruoat sekä salaatit ovat mainioita makupareja Karhu Raaka –oluelle.

”Karhu Raaka –oluen humalointi tuo sitrusmaisen aromin ja vehnä pyöreyttä. Vehnä antaa lisäksi komean vaahdon. Uusia ominaisuuksia Karhulle – silti tunnistettavalla tavalla”, panimomestari Heikki Vuokko kertoo.

”Karhu Raaka on helposti lähestyttävä sekä helposti nautittava erikoisolut, joka täydentää Karhun valikoimaa. Suomalaiset kuluttajat haluavat kokeilla uusia oluita ja makuja. Erikoisoluet ovat yhä kasvava trendi ja kuluttajat löytävät ja kokeilevat niitä enemmän kuin koskaan aikaisemmin”, Sinebrychoffin oluiden tuoteryhmäpäällikkö Jonathan Heino kertoo.

Karhu-perheeseen kuuluvat 2017 uutuuden lisäksi tuttu Karhu, Karhu Huurre, Karhu Tumma ja Karhu Tosi Vahva.

4,6-prosenttinen Karhu Raaka tulee ravintoloiden, päivittäistavarakauppojen ja kioskien valikoimaan 20.3. lähtien.

Oluttyyppi: Pohjahiivaolut / lager

Ainesosat: vesi, ohramallas, vehnä, humala, hiiva.

Alkoholi: 4,6 % Vol.

  • Kantavierre: 10,5 %P
  • Väri: 14 EBC
  • Katkerot: 22 EBU

 

Ravintosisältö per 100 ml:

  • energia 160 kJ/40 kcal
  • rasva 0 g - josta tyydyttynyttä 0 g
  • hiilihydraatit 2,6 g - josta sokereita 0 g
  • proteiini <0,5 g, suola 0 g

 

Pakkaus: 6 x 33 cl ja 50 cl tölkki, 30 l ravintola-astia


Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi