Menu

Hesburger valitsi jälleen Sinebrychoffin ja Coca-Colan juomat

Coca-Colan suosikkijuomat jatkavat Hesburger-ravintolaketjun valikoimassa. Sinebrychoff ja Hesburger ovat tehneet jatkosopimuksen kumppanuudesta.

Sinebrychoffin valmistamat Coca-Cola-juomat, kuten Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, Fanta, Sprite ja Bonaqua, ovat myös jatkossa kuluttajien hampurilaisaterioiden palan painikkeina.

”Koronakriisin keskellä pikaruoan ja take away -ruoan merkitys on vain kasvanut. Coca-Cola-brändin merkitys pikaruokamarkkinoilla on suuri, mutta yhtä tärkeää on myös kumppanuuden toimivuus, ja se on toiminut Hesburgerin ja Sinebrychoffin välillä aina hyvin”, sanoo ketjumyyntijohtaja Maija Mäkirinne Sinebrychoffilta.

”Olemme iloisia, että pitkä ja hyvin toiminut yhteistyö Sinebrychoffin kanssa jatkuu Coca-Colan vahvojen brändien kanssa. Sokerittomien juomien, kuten Coca-Cola Zero Sugar tai Sprite Sokeriton, merkitys kasvaa ketjussamme”, Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti kertoo.

Kuva: Hesburger

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoffin tavoite on tulla hiilineutraaliksi panimoksi sekä puolittaa vedenkäyttönsä viimeistään vuoteen 2030 mennessä. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fi — Twitter: Sinebrychoff - Facebook, YouTube & Instagram: Sinebrychoff1819 - kohtuullisesti.fi