Menu

Golden Cap Spicy Melon and Berry

Suomen ensimmäinen siideri, Golden Cap, tuo markkinoille uuden mausteisen siiderin, joka saa makunsa melonista, mansikasta ja tulisesta rosépippurista.

Suomen ensimmäinen siideri, Golden Cap, tuo markkinoille uuden mausteisen siiderin, joka saa makunsa melonista, mansikasta ja tulisesta rosépippurista.

Mausteisuus on uusi trendi siidereissä, joissa uutuusmaut ovat olleet useimmiten melko makeita. Mansikka on tuttu makutrendi, mutta melonia ja mausteisuutta ei ole ennen maistettu suomalaisissa siidereissä.

”Suomessa myytävistä siidereistä noin puolet on maustettuja siidereitä. Vaikka samaan aikaan myös kuivien omenasiiderien suosio kasvaa, pohjoismaiset kuluttajat odottavat säännöllisesti uusia makuja”, kertoo Golden Capin tuotepäällikkö Anna Lehtinen Sinebrychoffilta.

Golden Cap -tuoteperheeseen kuuluvat 2017 uutuuden lisäksi Green Apple Light, Pineapple Light, Perry ja talvisesonkina Winter Apple.

Golden Cap -uutuudet tulevat myyntiin 20.3. lähtien.

Golden Cap Spicy Melon and Berry

Maustettu omenasiideri

Ainesosat: vesi, hedelmäviini, sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontaiset aromit, porkkanauute, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumdisulfiitti.

Alkoholi: Alc. 4,7 % Vol.

Ravintosisältö per 100 ml:
• energia 235 kJ /56 kcal
• rasva 0 g - josta tyydyttynyttä 0 g
• hiilihydraatit 7,4 g - josta sokereita 7,1 g
• proteiini 0 g, suola 0 g

Pakkaus: 45 cl kierrätysmuovipullo

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi