Menu

Golden Cap Red Apple Sour – raikas pirskahdus makeaa omenaa ja kirpeää verigreippiä

Golden Capin uutuudessa omenan ja verigreipin makumaailmat sulautuvat yhteen tuoden kirpeän makuelämyksen Suomen perinteisimmältä siideribrändiltä.

Omena, erityisesti punainen omena, on yhä siiderimakujen ykkönen tällä hetkellä. Toinen vahva elintarviketrendi – niin oluessa kuin vaikkapa makeisissa – on happamuus, ja Golden Cap Red Apple Sourissa yhdistyvätkin nämä kaksi kuluttajien tämän hetken suosikkia.

Golden Capin makuvalikoimassa ovat keväällä 2018 myös Perry, Pineapple Light, Green Apple Light, Spicy ja Melon & Berry.

Ruokapöydässä Golden Cap -siiderien kanssa sopivat erityisesti makeat jälkiruoat. Jakelu alkaa 19.3.  

Kaikki Golden Cap -siiderit kehitetään ja valmistetaan Sinebrychoffin panimolla Keravalla. Golden Cap on Suomen vanhin siideribrändi, joka syntyi jo 1962.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2016 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra oli vain 2,5 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä. Sinebrychoffin tavoite on 1,7 litraa.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.

Tuotetiedot

Golden Cap Red Apple Sour - maustettu omenasiideri

Ainesosat: Vesi, hedelmäviini, sokeri, omenamehutiiviste, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontainen omena- ja greippiaromi, luontaiset aromit, omenauute, säilöntäaineet kaliumsorbaatti ja natriumdisulfiitti.

Alkoholi: 4,7 %

Ravintosisältö / energia per 100 ml: 211 kJ/50 kcal
Pakkaus: 0,45 l kierrätysmuovipullo

kohtuullisesti.fi

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi