Menu

Garage Vodka Lemonade – täysin uudistunut juomasekoitus

Sinebrychoffin suosittu alkoholijuomasekoitus Garage palaa kauppoihin ja ravintoloihin vodkapohjaisena alkoholijuomana. Garage on täysin uudistettu, makua, reseptiä ja pakkausta myöten.

Garage Vodka Lemonade on nimensä mukaisesti sitruunanmakuinen vodkapohjainen alkoholijuoma. Garagessa ei siis enää ole käymisteitse valmistettua alkoholia. Garage Vodka Lemonade on silti tunnistettava ja suunnattu aikaisempien Garage-juomien ystäville, seurustelujuomaksi tai terassille.

Garage Hard Lemonadessa on alkoholia vain 4,1 % ja se on makeutettu sokerilla. Juomassa on mukana sitruunamehua, mikä tuo mukaan Garagelle ominaista kirpeyttä.

”Tutun brändin uudistaminen on aina riski, mutta halusimme kehittää Garagea vastaamaan tämän päivän kuluttajan makumieltymyksiä. Juomasekoituksissa maku, raikkaus ja sopiva happamuus ovat kuluttajille ykkösjuttuja. Uusi Garage yhdistää lonkerokategorian cocktailkategoriaan – Garagea voisi kuvata parhaiten termi ’alkoholilemonade’, juomatyyppi, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa ”, kertoo Garagen tuotepäällikkö Juha Saloranta.

Sinebrychoff kehitti Garage-juomabrändin 2012 ja se on siitä asti ollut suosittu juoma niin lonkeroiden kuin juomasekoitustenkin kuluttajien keskuudessa. Garage erottuu perinteisistä lonkeroista modernimpana, nuorekkaampana vaihtoehtona*.

Garage Vodka Lemonaden jakelu alkaa 23.3. kautta maan. Pakkauksena on 0,5 litran tölkki. Uusi kirkkaankeltainen pakkaus korostaa Garagen sitruunaisuutta ja raikkautta sekä helpottaa erottumista kaupan hyllyssä.

Garage Vodka Lemonade on kehitetty ja valmistettu Sinebrychoffilla Keravalla. Juoma soveltuu vegaaneille.

Sinebrychoff on sitoutunut Carlsberg-konsernin Together Towards ZERO -kestävän kehityksen kampanjaan, jonka yksi osa-alue on vastuuttoman alkoholikulttuurin vähentäminen. Tähän liittyen Sinebrychoff tarjoaa aina myös alkoholittomia vaihtoehtoja panimojuomissaan.

Tuotetiedot:

Garage Vodka Lemonade

Maustettu alkoholijuoma
Ainesosat: Vesi, sokeri, vodka, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, sitruunamehutiiviste, stabilointiaineet E414, E445, E444 ja E412, hapettumisenestoaine askorbiinihappo, säilöntäaine kaliumsorbaatti, luontainen sitrusaromi, luontaiset aromit.
Alkoholi: 4,1 %

Ravintosisältö: 100 ml sisältää

energia 202 kJ/48 kcal
rasva 0 g
- josta tyydyttynyttä 0 g
hiilihydraatit 6,0 g
- josta sokereita 6,0 g
proteiini 0 g
suola 0 g 

Lähteet: * Sinebrychoff Brand Health Tracker 2019

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 830 7176, email: [email protected]

200-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fifacebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — Instagram: Sinebrychoff1819 — YouTube: Sinebrychoff1819 — kohtuullisesti.fi