Menu

GARAGE SALE – ARTS x CRAFTS x BAR 11.-20.5.2017

Garage ja Bassoradio yhdistävät voimansa ja avaavat kymmeneksi päiväksi uniikin Garage Sale pop up –baarin Unioninkadulle Torikortteleihin.

Garage ja Bassoradio yhdistävät voimansa ja avaavat kymmeneksi päiväksi uniikin Garage Sale pop up –baarin Unioninkadulle Torikortteleihin. Baarin, joka toimii myös kauppapaikkana nousevien helsinkiläisten pienyrittäjien tuotteille.

Sinebrychoffin Garage–juomabrändin pop-up baari Garage Sale aukeaa Bassoradion yhteyteen Helsingin Unioninkadulle 11.5. – 20.5. Baari somistetaan autotalliksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa ja se toimii myös omaleimaisten taiteilijoiden kauppapaikkana - siitä nimi Garage Sale.

Ohjelmassa on katu- ja käsityökulttuuria parhaimmillaan: indie-elokuvien ensi-iltoja, omaleimaista musiikkia ja vaihtuvia DJ:tä, taidetta monessa eri muodossa, vaihtuvien näytteilleasettajien katu-uskottavia käsitöitä ja tietenkin raikasta juomaa. Kaikki nämä autenttisessa Fresh from the Garage -hengessä.

”Garage on urbaani lifestyle-brändi kuten Bassoradiokin, joten yhteistyö on aika luonnollista, meillä on sama kohderyhmä. Garage Salen kautta halutaan nostaa esiin pääkaupunkiseudun nousevia pienyrittäjiä ja tarjota heille näyteikkuna, jonka kautta esitellä uniikkia osaamistaan. Garage Salen yhteistyökumppaneiksi on valittu yrittäjiä, jotka jakavat saman tekemisen intohimon kuin Garage”, sanoo Ari Ahola, Sinebrychoffin tuoteryhmäpäällikkö.

Garage Sale on avoinna yleisölle to 11.5 – la 20.5 after work -hengessä ma-to 16-20 ja pe-la 16-22. Baaria pyörittää Majavabaarin henkilökunta.

Garage Sale on paitsi afterwork-baari, niin myös mahdollistaja. Nouseville Arts & Crafts -staroille se tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa tunnettuuttaan tuomalla omaperäistä tuotantoaan näytille ja myyntiin. Kaupunkilaisille Garage Sale tarjoaa mahdollisuuden virkistäytymiseen työpäivän jälkeen hyvässä seurassa ja monenlaisesta ohjelmasta nauttien.

”Lähdin mukaan Garage Sale -pop-upiin koska taiteilijana teen paljon töitä tavaroista, jotka voisivat löytyä mistä tahansa autotallista. Käytettyjä puulevyjä ja lankkuja, jotka putsaan, maalaan päälle ja annan uuden elämän näille kuluneille ja käytetyille esineille. Myös mun liike Viiskulmassa - The Empire - on garagehenkinen autotalli, mistä saa kaikkea taiteesta hattuihin ja kelloista aurinkolaseihin. Nyt pääsen näyttämään näitä myös Punavuoren ulkopuolella!” sanoo Empire Helsingin Rasmus Tikkanen.

Garage Salen ohjelmaa ei paljasteta kokonaan etukäteen vaan vinkkejä tippuu pikkuhiljaa Bassoradion Facebook-tapahtumaan, mutta kahden viikona aikana saattaa tarjoutua mahdollisuus esimerkiksi omakätiseen vaatteiden tuunaukseen tai rohkeimmille jopa walk-in-tatuointeihin.

https://www.facebook.com/events/281714908956722/

#garagesale

Garage Sale - Bassoradion pop up - K-18
Unioninkatu 25, Helsinki
Avoinna 11.-20.5. 
Arkisin 16-20
Pe-la 16-22

Lisätietoja: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi