Menu

Kansainvälinen menestysjuoma Fuze Tea on vähäkalorinen ja herkullinen sekoitus tee- ja yrttiuutteita

Sinebrychoff tuo keväällä markkinoille uuden Fuze Tea –jääteeperheen, joka päivittää jääteekategorian tarjonnan vastaamaan tämän päivän kuluttajien vaatimuksia. Fuze Tea on uudenlainen ja Suomessa ennen näkemätön juomasekoitus, jonka raikkaat maut syntyvät sekoittamalla mustaa tai vihreää teetä, hedelmämehua ja yrttejä herkulliseksi yhdistelmäksi. Fuze Tea -juomien tee on vastuullisesti tuotettua ja kaikki juomat ovat hiilihapottomia sekä vähäkalorisia.

Fuze Tea –jääteessä yhdistyy teeuutteet, hedelmämehut ja ainutlaatuiset yrttiainesosat raikkaaksi makuelämykseksi. Juuri ainesosat ja niiden makuyhdistelmä erottavat uutuudet tavanomaisista jäätejuomista. Fuze Tea on täydellinen juoma kiireisen päivän hengähdyshetkeen, jonka aikana voi keskittyä omaan hyvinvointiin ja kerätä voimia päivän haasteisiin.  

Fuze Tea saapuu Suomen kauppoihin kolmessa herkullisessa maussa:

  • Musta tee – Persikka – Hibiskus (Kiinanruusu)
  • Vihreä tee – Mango – Kamomilla
  • Musta tee – Sitruuna

Hyvinvointitrendi vaikuttaa juomamarkkinoilla yhä vahvasti. Jopa 82 % kuluttajista haluaa panostaa terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon*. Kiinnostus luonnollisia ja säilöntäaineettomia tuotteita kohtaan kasvaa ja vähäkaloriset sekä kevyet tuotteet koetaan tärkeänä. Hyvinvointijuomien markkina-arvo Suomessa on Euromonitorin arvion mukaan jo lähes 300 miljoonaa euroa.

Jäätee on Länsi-Euroopassa nopeimmin kasvava juomakategoria arvossa mitattuna.** Myös Suomen markkinoilla on nähtävissä erityisesti laadukkaiden jääteejuomien trendin olevan kasvussa.

Fuze Tea jääteet on makeutettu sokerilla ja stevialla (stevioliglykosidit).  Niinpä juomat ovat vähäkalorisia ja niissä on vähemmän sokeria kuin jääteejuomissa keskimäärin sekä puolet vähemmän sokeria kuin perinteisissä sokerimakeutetuissa virvoitusjuomassa.  Mausta riippuen juomissa on energiaa vain 17-19 kcal/100ml ja sokeria vain 4,3 – 4,4 grammaa/100ml. Juomiin ei myöskään ole lisätty säilöntäaineita. Fuze Tea on raikas hiilihapoton jääteejuoma. Se tuo kaivattua vaihtelua kuplattomia juomia suosivien juomavalikoimaan, joka mehukeskeisenä on pysynyt pitkään varsin muuttumattomana.

Fuze Tea -jääteetä on myyty 2010-luvun alusta yli 40 maassa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Kiinassa, Intiassa ja Australiassa ja viimeksi tämän vuoden alusta lähes 20 maassa Euroopassa. Fuze Tea-jäätee kuuluu Coca-Colan kansainväliseen juomavalikoimaan. Jo muutamassa vuodessa lanseeraamisen jälkeen Fuze Tea kasvoi yhtiön arvokkaimpien juomamerkkien eli niin sanottujen ’miljardin dollarin brändien’ ryhmään. Yhtiön yli 500 juomabrändistä 21 on kasvanut näin suureksi.

100 prosenttia Fuze Tea –juomien valmistuksessa käytetystä teestä on vastuullisesti tuotettua. Teen tuottajat noudattavat Coca-Cola Companyn Vastuullisen maanviljelyn kriteerejä***. Jokaisella tilalla on oltava riippumattoman kolmannen osapuolen tekemä sertifiointi, että tilan toiminta täyttää vähintään jonkun viiden kansainvälisesti tunnetun vastuullisuusstandardin vaatimukset. Sertifioinnilla varmistetaan, että tilalla noudatetaan paitsi vastuullista toimintaa ympäristön myös sosiaalisen ja taloudellisen toiminnan osalta. Vastuullisuussertifiointi kattaa mm. työntekijöiden oikeuksien, terveydenhuollon ja palkkauksen kriteerit, ympäristönsuojelun, maaperän- ja sadonsuojelun, kasvinsuojelun, veden- ja energiankäytön kriteerit sekä maatilan liiketoiminnan johtamisen ja läpinäkyvyyden kriteerit.

Fuze Tea -jääteet on pakattu  400ml pantillisiin kierrätysmuovipulloihin. Sinebrychoff valmistaa, jakelee ja myy Coca-Cola Companyn juomia Suomessa. Fuze Tea-juomat valmistetaan Euroopassa niissä Coca-Cola-juomien valmistuslaitoksissa, joissa on jääteen valmistukseen tarvittavaa teknologiaa.

Jakelu alkaa 19.3.2018.

* GNPD
**Euromonitor 2016
***The Coca-Cola Company: Sustainable Agriculture Guiding Principles (SAGP) http://www.coca-colacompany.com/content/dam/journey/us/en/private/fileassets/pdf/2013/07/sustainable-agricultural-guiding-principles.pdf

 

Tuotetiedot

Fuze Tea Sitruuna

Sitruunanmakuinen jääteejuoma. Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Ainesosat: Vesi, sokeri, sitruunamehu tiivisteestä (1 %), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), teeuute (0.12%), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), luontainen sitruuna-aromi joka sisältää muita luontaisia aromeja, makeutusaine (stevioliglykosidit).

Ravintosisältö per 100 ml:

Energia: 74 kJ / 17 kcal (2 %)
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4.1 g (3 %)
josta sokereita: 4.1 g (9 %)
Proteiini: 0 g
Suola: 0.03 g (1 %)

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).

Fuze Tea Persikka – Hibiskus (Kiinanruusu)

Persikan ja Kiinanruusun makuinen jääteejuoma. Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Ainesosat: Vesi, persikkamehu tiivisteestä (5%), sokeri, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti, omenahappo), teeuute (0.12%), luontainen persikka-aromi joka sisältää muita luontaisia aromeja,  hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), kiinanruusu-uute, makeutusaine (stevioliglykosidit).

Ravintosisältö per 100 ml:

Energia: 74 kJ / 17 kcal (2 %)
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4.1 g (3 %)
josta sokereita: 4.1 g (10 %)
Proteiini: 0 g
Suola: 0.03 g (1 %)

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).

Fuze Tea Mango – Kamomilla

Mangon ja kamomillan makuinen vihreäteejuoma. Sisältää sokeria ja makeutusaineita.

Ainesosat: Vesi, sokeri, mangomehu tiivisteestä (1%), happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumsitraatti), vihreä teeuute (0.14%), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), luontaiset aromit, makeutusaine (stevioliglykosidit), kamomillauute.

Ravintosisältö per 100 ml:

Energia: 80 kJ / 19 kcal (2 %)
Rasva: 0 g
josta tyydyttynyttä: 0 g
Hiilihydraatit: 4.4 g (3 %)
josta sokereita: 4.3 g (10 %)
Proteiini: 0 g
Suola: 0.03 g (1 %)

Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

198-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia.
www.sinebrychoff.fiwww.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — www.kohtuullisesti.fi