Menu

Coca-Cola-uutuudet: Suomalaisten suosikkimaku Fanta Metsämarja palaa valikoimaan ja Bonaqua Explore Mansikka-Kiivi entistä raikkaampi

Tänä kesänä uusissa juomissa maistuvat marjat: suomalaisten pyynnöstä Fanta Metsämarja palaa valikoimaan ja Bonaqua Explore Mansikka-Kiivi saa aiempaa mansikkaisemman maun.

Tänä kesänä uusissa juomissa maistuvat marjat: suomalaisten pyynnöstä Fanta Metsämarja palaa valikoimaan ja Bonaqua Explore Mansikka-Kiivi saa aiempaa mansikkaisemman maun. Sinebrychoffin valmistamat virvoitusjuomat ja Bonaqua Vichy saavat uudet nykyaikaiset lasipullot, jotka ovat paitsi kauniita katsella myös käteviä niin koti- kuin ravintolakäytössä, kuljetuksessa kuin kylmäsäilytyksessäkin.

Tutkimuksen tulosten sekä lukuisten kuluttajayhteydenottojen kannustamana Fanta tuo takaisin markkinoille suositun Metsämarja-maun sekä 0,5 l että 1,5 l pakkauskoossa. Herkullisen värinen Fanta Metsämarja tuo pirteän täydennyksen Fantan kasvavaan tuotevalikoimaan.

Tuore kuluttajatutkimus kertoo, että suomalaiset kaipaavat takaisin Fantan metsämarjojen makuista juomaa. Juuri suomalaisten toiveesta Fanta Metsämarja palaa nyt vuosien tauon jälkeen Fantan makuperheeseen. Juomassa maistaa niin vadelman kuin karhunvatukankin ja makua on toivottu useasti takaisin - ja nyt tämä iloisen kupliva ja herkullisen punainen juoma on jälleen valikoimissa. Fanta Metsämarja on paitsi tutkitusti maku suomalaisten mieleen myös erottuva vaihtoehto lukuisten hedelmäisten makujen rinnalle. Tänä kesänä iloisen värikkäissä juhlissa nautitaan punaisista, herkullisista juomahetkistä.

”Ns. muut maut ovat kolan jälkeen suosituin maku, jopa appelsiinia suurempi”, kertoo Sinebrychoffin Coca-Cola-valikoimasta vastaava tuotepäällikkö Juha Saloranta.

Vaikka Fantaa on valmistettu Suomessa jo yli 50 vuotta, on juoma vahvasti kiinni tässä ajassa eikä sen olemuksessa ole mitään pölyttynyttä. Viime vuonna Fanta-pullot saivat uudenlaisen ja perinteisistä muovipulloista poikkeavan epäsymmetrisen kierremuodon. Tänä keväänä Fantan uusi leikkisä, käsintehdyn oloinen ja varmasti erottuva logo yllättää suomalaiset. Näyttää, kuin Fantan kirjaimet olisi leikattu saksilla paperista.

Bonaqua –juomaperheen ehdoton ykkösmaku tälle kesälle on Bonaqua Explore Mansikka-Kiivi, jossa maistuu aiempaa enemmän suomalaisten suosikkimarja mansikka. Raikas, matalahiilihappoinen ja kesään sopiva juoma sisältää myös sinkkiä, mikä mm. edistää luuston, hiusten ja ihon pysymistä normaalina.

”Mansikka on aito suomalainen supermaku vesikategoriaan. Maustettujen vesien markkina on kasvanut viime vuoden aikana selvästi ja on jo yli puolet koko vesimarkkinasta”, Juha Saloranta kertoo.

Sinebrychoff lanseerasi Coca-Colan kapeassa 250 ml tölkissä muutama vuosi sitten. Koko on osoittautunut suosituksi, koska pienempi annos on monelle juuri oikea ja pienessä pakkauksessa myös maku on parhaimmillaan. Tänä keväänä kapeiden tölkkien valikoima täydentyy neljän suoraksi, kun Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar ja Fanta saavat rinnalleen myös Spriten 250ml tölkissä.

Korkeat ja painavat lasiset virvoitusjuomapullot ovat siirtyneet historiaan. Viime syksynä Coca-Colan ja Coca-Cola Zero Sugarin uudet kevyet klassikkopullot käynnistivät Sinebrychoffin valmistamien virvoitusjuomien ja vesien lasipullouudistuksen. Tänä keväänä Fanta Appelsiini, Sprite ja Bonaqua Vichy saavat uudet klassisen kauniit ja selkeälinjaiset lasipullot. Pullojen pehmeän kaarevissa muodoissa on jotain retroa, joka on tyylikkäästi päivitetty tähän aikaan. Nykyaikaisen lasipullovalikoiman uutuudet ovat paitsi kauniita katsella myös käteviä niin kuljetuksessa, kylmäsäilytyksessä kuin käytössäkin.  Kaikki lasipullot ovat kierrätettäviä panttipulloja.

2017 Fantan makuvalikoimassa: Appelsiini, Appelsiini Zero, Mandariini, Mango, Mansikka Twist Zero.

Bonaquan makuvalikoimassa: Vichy, Appelsiini-Mango, Persikka Aloe Vera, Mustikka-hunaja, Still-lähdevesi, Villivadelma, Sitruuna-Lime ja maustamaton Bonaqua-kivennäisvesi.

Fanta Metsämarjan, Bonaqua Explore Mansikka-Kiivin ja Spriten kapean tölkin jakelu alkaa 20.3.

 

TUOTETIEDOT

Fanta Metsämarja

Marjanmakuinen virvoitusjuoma.

Ainesosat: Vesi, sokeri, mehu 2,2% (omena 1.5%, karhunvatukka 0,6%, vadelma 0,1%), hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), väri (antosyaanit), luontaiset aromit, hapettumisenestoaine (E300).


Ravintosisältö / 100 ml (%*)

Energia: 157 kJ / 37 kcal

Rasva: 0 g

josta tyydyttynyttä: 0 g

Hiilihydraatit: 8.9 g

josta sokereita: 8.9 g

Proteiini: 0 g

Suola:                 Salt: 0 g

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).

 

Bonaqua Explore Mansikka-Kiivi

Hiilihapollinen mansikan ja kiivin makuinen juoma, johon on lisätty sinkkiä.

Ainesosat: Vesi, hedelmäsokeri, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E202), luontaiset kiivi- ja mansikka-aromit, jotka sisältävät muita luontaisia aromeja, mineraali (sinkkiglukonaatti).

Ravintosisältö / 100 ml (%*)
Energia: 41 kJ / 10 kcal (1%)

Rasva: 0 g (0%)

/josta tyydyttynyttä: 0 g (0%)

Hiilihydraatit:   2.2 g (2%)

/josta sokereita 2.2 g (6%)

Proteiini: 0 g (0%)

Suola: 0 g (0%)
Sinkki: 0.80 mg (8%)

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal).

Lisätietoja, kuvat ja haastattelupyynnöt: viestintäpäällikkö Timo Mikkola, Sinebrychoff,
puh: 040 8307176, email: [email protected]

197-vuotias Sinebrychoff on Suomen johtava oluiden, siidereiden sekä virvoitus- ja energiajuomien valmistaja, joka tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. www.sinebrychoff.fi — www.facebook.com/Sinebrychoff1819 — Twitter: @Sinebrychoff — YouTube: Sinebrychoff1819 — www.facebook.com/olutjaruoka — www.kohtuullisesti.fi